Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam bekleriz bu konuda Aytac hocam ve Cemil hocamda destek verecekler
Altındirektör için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altındirektör ()Aynı şekilde bende altını bırakıp geldim uzun süredir sessiz takipteyim. siz burda durduğunuz sürece sterlinden vazgeçemem. vazgecmemek için hayal bir hedef koydum(9.50)
burdayız bundan sonra egitimlere katılacağım inşAllah grafik çalışmalarınız için teşekkürler @Aytaç_fb41 ve @Akif44
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()vah vah vah demek ki sende de hastalık yapmış bende olduğu gibi
DAHDr için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()valla akif hocam samimi yazıyorum. yaklaşık 10 aylık üyeyim. takip ettiğim süreçte sterline olan ilgim sayenizde oldu. son 2-3 aydır sizi takip ediyorum. gerçekten daha yanıldığınızı görmedim. diğer site üyelerine tek diyebileceğim şey; değerinizin bilinmesidir. saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
ÇokŞükür ()Emeklerinize sağlık Teşekkürler Allah Razı olsun
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolun bu gün sataşanı hiç tanımam neden geldi buraya biliyormusun millete panik havası verdirmek elindekileri sattırmaya çalışmak yoksa benle ne işi olur kim neci bilmiyorum
DAHDr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()ellerine sağlık akif hocam..
1BeğenmedimŞikayet
MEGA01 ()Saygı duyarım
Sizi ve Aytaç beyi Sürekli Takipteydim
Cemil Beyide Takip Edeceğim
Emekleriniz İçin Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam yıldızı olmadığı için grafik atamıyor ama bilgisine şapka çıkarıyorum sadece
MEGA01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MEGA01 ()takipe olacağız
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aytac hocamı biliyorsunuz zaten cemil hocam @ResPectFuL nickli bu arkadaş
maraz_42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
maraz_42 ()AYTAÇ HOCAMMI oda sevılıyor zaten abı yoksa baska bırımı cemıl
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()bencede mis iki formasyon aynı anda oluşuyor hayırlısı olsun bakalım
buhek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sende seviliyorsun hocam yalnız Cemil hocamla bu değerlendirme yaptığımızı unutmayın
maraz_42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolun beklentimiz öyle aksi bir durum oluşursa yazarız zaten sonuçta kanun değil piyasada her şey mümkün
Altındirektör için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
maraz_42 ()hadı bakalım abı sevıyorum ben bu adamı ya :)
0BeğenmedimŞikayet
Altındirektör ()Emeğinize sağlık akif bey. calismasi halinde 8.73 sonrası 9 kanalına girebilir mi
0BeğenmedimŞikayet
buhek ()Ohh miss :)