Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0497 11:11:04
EUR 36.3008 11:11:04
USD 34.5591 11:11:04
ALTIN ONS $2695.7450 11:11:04

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Sterlin

Arkadaşlar düşüş sonrası oluşan 15 dakikalık fincan kulp tobo ve hedefi çalışması dileği ile

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam bekleriz bu konuda Aytac hocam ve Cemil hocamda destek verecekler

Altındirektör için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altındirektör ()

Aynı şekilde bende altını bırakıp geldim uzun süredir sessiz takipteyim. siz burda durduğunuz sürece sterlinden vazgeçemem. vazgecmemek için hayal bir hedef koydum(9.50)
burdayız bundan sonra egitimlere katılacağım inşAllah grafik çalışmalarınız için teşekkürler @Aytaç_fb41 ve @Akif44

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

vah vah vah demek ki sende de hastalık yapmış bende olduğu gibi

DAHDr için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

DAHDr ()

valla akif hocam samimi yazıyorum. yaklaşık 10 aylık üyeyim. takip ettiğim süreçte sterline olan ilgim sayenizde oldu. son 2-3 aydır sizi takip ediyorum. gerçekten daha yanıldığınızı görmedim. diğer site üyelerine tek diyebileceğim şey; değerinizin bilinmesidir. saygılar.

1BeğenmedimŞikayet

ÇokŞükür ()

Emeklerinize sağlık Teşekkürler Allah Razı olsun

2BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam sağolun bu gün sataşanı hiç tanımam neden geldi buraya biliyormusun millete panik havası verdirmek elindekileri sattırmaya çalışmak yoksa benle ne işi olur kim neci bilmiyorum

DAHDr için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

DAHDr ()

ellerine sağlık akif hocam..

1BeğenmedimŞikayet

MEGA01 ()

Saygı duyarım

Sizi ve Aytaç beyi Sürekli Takipteydim
Cemil Beyide Takip Edeceğim
Emekleriniz İçin Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam yıldızı olmadığı için grafik atamıyor ama bilgisine şapka çıkarıyorum sadece

MEGA01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MEGA01 ()

takipe olacağız

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Aytac hocamı biliyorsunuz zaten cemil hocam @ResPectFuL nickli bu arkadaş

maraz_42 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

maraz_42 ()

AYTAÇ HOCAMMI oda sevılıyor zaten abı yoksa baska bırımı cemıl

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

bencede mis iki formasyon aynı anda oluşuyor hayırlısı olsun bakalım

buhek için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

sende seviliyorsun hocam yalnız Cemil hocamla bu değerlendirme yaptığımızı unutmayın

maraz_42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam sağolun beklentimiz öyle aksi bir durum oluşursa yazarız zaten sonuçta kanun değil piyasada her şey mümkün

Altındirektör için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

maraz_42 ()

hadı bakalım abı sevıyorum ben bu adamı ya :)

0BeğenmedimŞikayet

Altındirektör ()

Emeğinize sağlık akif bey. calismasi halinde 8.73 sonrası 9 kanalına girebilir mi

0BeğenmedimŞikayet

buhek ()

Ohh miss :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum