Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Paraya_tapmayan_adam arkadaşım,
kısaca incelemek isterseniz alt yoruma bakabilirsiniz,
ONS AYLIK Grafik (süreç 43 yıllık), hatalı grafik koymuşum, dikkate almayınız (
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@yörük arkadaşım,
ONS ile ilgili düşüncem ve takip yöntemim alt yorumda anlattığım gibidir,
forex ve oradan gelecek hiçbir tüyoya inanmıyorum,
grafikten anladığım, düşüş algısı yaratıp,
insanları, yükselişe değil, düşüşe oynamaya ikna etmek gibi geldi bana,
lütfen forex den uzak durunuz.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@aliimran arkadaşım,
Temel Teknik, ONS un yükseleceğine, ısrarla neden bu kadar çok güveniyor ?
BKNZ. Alt yorumdadır,
görüşünüzü öğrenmek isterim )
0BeğenmedimŞikayet
mertkaan ()Abi bu site belkide senin gibi birkaç yorumcu sayesinde ayakta, eline sağlık, süper bir analiz ve çalışma olmuş
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@serdarsa arkadaşım,
Temel Teknik, ONS un yükseleceğine, ısrarla neden bu kadar çok güveniyor ?
dün gece paylaşmıştım,
BKNZ. Alt yorumum.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()Temel Teknik, ONS un yükseleceğine, ısrarla neden bu kadar çok güveniyor ?
BKNZ. Alt yorumum
0BeğenmedimŞikayet
mariner ()Emeginize tesekkurler...
0BeğenmedimŞikayet
FYPOX4 ()abi tam ben çıktım siz geldiniz: ))
nedense olmasanızda benim gözümde hep bi adminlik yanınız var=)
sizede iyi geceler.
1BeğenmedimŞikayet
Aprenti ()iyi aksamlar temel abi hosgeldin
3BeğenmedimŞikayet
Diyar_ ()abi hoş geldin abi bunu okuyup bitirirsem anam sabah namazına kalkar yani 2 saate ancak biter zirve abla oku