Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 03:34:14
EUR 35.9598 03:34:14
USD 34.5492 03:34:14
ALTIN ONS $2717.4500 03:34:14

Grafiği gönderen: Akıncı

⭐⭐Akıncı ()
Gram Altın

ons da 1698 üstünde haftalık kapanış yapamazsa 1450 seviyelerine kadar uzayabilecek bir düzeltme başlıyabilir olaki yukarı geçilirse bu seviye o zaman hedefi 1900 $ olur..

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Smtasmt ()

Okadar gerilermi çok sasiririm saygılar

Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

ons da saatlikde 1715 de sat verdi gramda da 366 yı takip ediyorum şimdilik

Smtasmt için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

bende öyle bir sinyal yok ortalamaların altında baskılanmaya devam ediyor saatliklerde 379,70 üstünde saatlik kapanış yaparsa tekrar bakarız

Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Smtasmt ()

Dün bende 2 dalga düşüş sonra girdim bı zararım yok ama 30 ons düştü üzüldüm bu seviyelerden alamadigima haftaya yükselişle başlar diye umuyorum 4 hafta bu

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Abi 12 i kapanışı yukarı sinyali vermedimi?

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

trend de bozulma olacagını bende düşünmüyorum düzeltme diyorum bende

0BeğenmedimŞikayet

Arrdaa ()

Çok teşekkürler takipteyim.

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

%51 aşagıyı düşünüyorum gece kapanışda daha net anlarız bunu

Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Smtasmt ()

İnşallah bende asi bulunana kadar bu çıkış trendinin devamı olacaktır diye düşünüyorum tamamen piaikolojik

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

haklısın kardeşim ama bazı gerçekleride söylemek gerekiyor. umarım herkez kazanır.

0BeğenmedimŞikayet

Smtasmt ()

Ben zarar neladar olursa olsun satmam gerekirse 2 3 aybeklerim geçen ay ki düşüş dalgasında 320 kadar geriledi 333 den 320 den full girdim 299 düştü sonra 8 gün içinde 340 çıktı piyasalar çok kötü altın değer kaybetmez kimseye zararına satış yapmasını istemem bende şuanda 350 Gr var bı miktar TL var

Led_Zeppelin için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

hafta sonu cuma günü gece kapanışlarına bakıcaz mesela bu gece kapanışı bu seviyenin nersinde olacak o önemli

Arrdaa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Arrdaa ()

Önümüzdeki hafta içinmi 1698 takibe alalim..

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Hangisi daha ağır basıyor fikriniz nedir?

0BeğenmedimŞikayet

Led_Zeppelin ()

42 Gr altınım var 200? zararım var satmaya çekiniyorum adamlar 3-5 bin zararla satıyor

0BeğenmedimŞikayet

Smtasmt ()

İnsanların olumlu habrrlere ihtiyacı var bak inan elinde 30 Gr 100gr olan binlerce insan var 5 TL düşüyor korkup zarar satışı yapıyor çok üzülüyorum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum