Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Smtasmt ()Okadar gerilermi çok sasiririm saygılar
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ons da saatlikde 1715 de sat verdi gramda da 366 yı takip ediyorum şimdilik
Smtasmt için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bende öyle bir sinyal yok ortalamaların altında baskılanmaya devam ediyor saatliklerde 379,70 üstünde saatlik kapanış yaparsa tekrar bakarız
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Smtasmt ()Dün bende 2 dalga düşüş sonra girdim bı zararım yok ama 30 ons düştü üzüldüm bu seviyelerden alamadigima haftaya yükselişle başlar diye umuyorum 4 hafta bu
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Abi 12 i kapanışı yukarı sinyali vermedimi?
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()trend de bozulma olacagını bende düşünmüyorum düzeltme diyorum bende
0BeğenmedimŞikayet
Arrdaa ()Çok teşekkürler takipteyim.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()%51 aşagıyı düşünüyorum gece kapanışda daha net anlarız bunu
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Smtasmt ()İnşallah bende asi bulunana kadar bu çıkış trendinin devamı olacaktır diye düşünüyorum tamamen piaikolojik
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()haklısın kardeşim ama bazı gerçekleride söylemek gerekiyor. umarım herkez kazanır.
0BeğenmedimŞikayet
Smtasmt ()Ben zarar neladar olursa olsun satmam gerekirse 2 3 aybeklerim geçen ay ki düşüş dalgasında 320 kadar geriledi 333 den 320 den full girdim 299 düştü sonra 8 gün içinde 340 çıktı piyasalar çok kötü altın değer kaybetmez kimseye zararına satış yapmasını istemem bende şuanda 350 Gr var bı miktar TL var
Led_Zeppelin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()hafta sonu cuma günü gece kapanışlarına bakıcaz mesela bu gece kapanışı bu seviyenin nersinde olacak o önemli
Arrdaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arrdaa ()Önümüzdeki hafta içinmi 1698 takibe alalim..
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Hangisi daha ağır basıyor fikriniz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Led_Zeppelin ()42 Gr altınım var 200? zararım var satmaya çekiniyorum adamlar 3-5 bin zararla satıyor
0BeğenmedimŞikayet
Smtasmt ()İnsanların olumlu habrrlere ihtiyacı var bak inan elinde 30 Gr 100gr olan binlerce insan var 5 TL düşüyor korkup zarar satışı yapıyor çok üzülüyorum