Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()üst yorumları okuyun takip edin Esen kalın
WAANTEED için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()takip edin esen kalın
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()bolinger bandı tek cvp
Babaguca için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ugurb ()Yanlış denilecek bir şey yok herkesin kendi görüşü bana göre de sizinki yanlış o halde.
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()yanlış düşünüyorsunuz
ugurb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cengiz6512 ()Suan tl yim çok kaybim oldu açaba gram altin alinirmi biraz dahimi bekliyeyim
0BeğenmedimŞikayet
ugurb ()Gram altında grafiğe bakmanın o kadar anlamı yok bence nihayetinde gram onsa bağlı dövize bağlı.
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Gram altın senaryosu paylaştım 367 de ki hareketi önemli olacak YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Babaguca ()Pardon 377 den
0BeğenmedimŞikayet
Babaguca ()Şu an ki yükseliş hakkında bi yorumunuz var mı balon bi yükseliş mi 387 den full gramdayım ona göre pozisyon alacam. sorumluluk bana ait Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Sayfamda belirttim dün 1650 ye kadar bekliyorum demiştim hala bekliyorum YTD.
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Nereye kadar düşüş bekliyormusunuz
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Bu grafiği dün atmıştım evet kanalın kırılacağını söylemiştim ve kırıldı
0BeğenmedimŞikayet
Babaguca ()Kıracak gibi mi üstad
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Üst yorumlarım duruyor.
-1BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Takip edin Esen kalin
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Beni takipte edin Esen kalın
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Kanal kirilmis düşmüş
1BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()tabiki mümkün buda kanal doğal destek dirençtir. RSI ye dikkatli bakın kaç kere o seviyelerden dönmüş yine dönebilir ama şahsi beklentim aşağı yönlü olması 1650 lere gelecek diyorum YTD.
Clane için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Clane ()Bu kanal trend işlerini bence bi birakalim. yukarida dönebilir kanal dibinden