Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Zaten bu piyasa suan çok harektli inan 300 düşse 2 günde aynı yerine gelir :)
kmbcircp70 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Tamam. Tesekkurler.
Pls54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kmbcircp70 ()Way be şuan cok tehlikeli sular şefim açık konuşuyum o cesaret yok şuan bu seviyeleri ekim kasım gibi bekliyordum ama 20 gunde geldi enterasan
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()2012 - düşüş 2015 çıkış olmuş
1BeğenmedimŞikayet
babaalo ()Orada düşüşü seneye yaymislardi cikisida burda 1 ayda yaptılar neden olmasın diye düşünmüyor degil insan koronodan beter ederler bizi
0BeğenmedimŞikayet
kmbcircp70 ()Sana zahmet
0BeğenmedimŞikayet
T_ayla ()Ben alırsam bu tablo olur kesin. altın 330 iken 225 e talimat verdim. altın çöktü 300 e düştü. Zararına sattım. 385 oldu. Ne bahtsizim
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Bakıp bilginveryim
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Tamam dostum
Acemikaliyidir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kmbcircp70 ()Şef 1776 dan seri dusus olmus ya 1233 e kac gunde olmus yada kac ay yada kac yil
0BeğenmedimŞikayet
Acemikaliyidir ()Abi alımlarında benide etiketleyebilirmisin malum Engin abiye ulaşamıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Biraz zor ama imkansız da değil
kompocyo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Burdan da güç toplayıp ta çıkabllr Şuan izlemedyim gram altında gümüş için fırsat kollyırm
erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
elifffff ()Bu grafiklerden hiçbir şey anlamıyorum
0BeğenmedimŞikayet
kompocyo ()Bekle bakalim gelecenmi
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Almayalım mi ons. Ne yapalım?
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Aman buna aldanıp işlem yapmayın sakın ytd