Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
_FotoFilm_ ()Degil takibi bugun bi kullandim yarinda bi tur donecem eline saglik emeklerin icin tskler..
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mdirgin ()Elinize sağlık :)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer575757 ()Hocam biz çalışıyoruz girip takip edemedik lütfen bir yardımda bulunurmusunuz çıkış devam edecekmi girelimmi burda iyicene zorda kaldık zaten
0BeğenmedimŞikayet
Sercan19077 ()Yani ne demek açıklarsan eğer
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()3 begeni benden sana abi
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Hocam gram yuksek die 380 den
bir miktar almistim tekrardan dusus bekliyorum sizce ne zaman gelir ellerinize saglik Saygilar
0BeğenmedimŞikayet
magdur79 ()ne olucak bu gramin hali yuksek buralar diye diye hicbiyerden giremez olduk
0BeğenmedimŞikayet
61ts61 ()Ustad haklarımı paylaştırdım
15BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Arkadaşlar bu grafikler 9 10 begenilik mi?
0BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Ellerin dert görmesin gönlünde
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Ricalardayım ^_^
Ege81 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Geliyorda hatlar kitlendi ^_^
sports07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Burayı gecerse rahat gider yukarı.
Acemigmgr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Bolge gecilirse 1734 uzeri haftalik kapanışlara bakicaz. Hedefimiz 1820 olacak bu saglanirsa
Ceran42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aLkyone ()Eğer Yukarı Doğru Kırarsa Dolarda Böyle Olursa 388 Doğru mu?
0BeğenmedimŞikayet
Ceran42 ()Akşama doğru biraz çekilme olurmu hocam
0BeğenmedimŞikayet
Acemigmgr ()Katılıyorum size ve like liyorum
Cuma akşamı 23civari ons hedefim 1740usd boşluksuz çıkacak diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
sports07 ()Sayın Carpediem37, mesajim size geliyor mu? Anlamak için soruyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Ege81 ()Elinize sağlık efenim. :)