Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
OMERG ()Eyvallah teşekkür ederim
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam gram tarafında bir kulp oluşabilir o zaman kahve içersin şayet oluşursa gümüş yüzleri güldürmeye devam eder şimdi ne desek boş
OMERG için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
OMERG ()Slm alykm hocam yükselen kama kırılmasından sonra beklenen nedir? Aşağı yönlü mu gorunuyor
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hayırlı olsun hocam
Zırtokadı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zırtokadı ()Ben sattım full tldeyım..
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()unutmam mümkün değil. dedim ya 2 yıl önce beklediğim bir hedef ama bir türlü gelmedi. gelirse ilk seni hatırlayacağım bundan emin ol
0BeğenmedimŞikayet
Zırtokadı ()Ama bu kez olucak yaz buraya bır yere 2021 olmadan olur..
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()2 yıl önce euro dolarda bende ters parite bekliyordum ama olmadı 1 euronun 090 dolar olmasını bekliyordum olmayınca olmadı
0BeğenmedimŞikayet
Şeymok ()Abim grafik aşağı yönlü düşen kama olmuyor mu?
0BeğenmedimŞikayet
Zırtokadı ()Aslında engel görmüyorum hatta 1 euro ya denk olmalıydıbenı bılıyorsun bunu uzun zamandır tekkerrur edıyorum. Ama. Aması var ıste.. Sankı bıraz hızlı geldı bu kulvarı gene dusecegını dusummuyorum ama usd gore duzeltme 10 krs fılan olmalı on krsda benım ıcın korkunc bır al fırsatı.. Ben kademe yapmam fullum sımdı satarsm ful satarım o hesap..
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()yazdığına göre sen bir engel gördün galiba söylesen bende ona göre bakarım. hocam aslında bu ortamda ne desek inan boş sende biliyorsun ben hatta kanal ihlali bile yapabilir diye düşünüyorum sonra tabi o kanal içine dönecek
0BeğenmedimŞikayet
Zırtokadı ()Akif kardesım usd 7.25 onunde engel varmı gorugun.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam rica ederim inşallah çalışmazlar diyelim
GoldSilver için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cıstak16 ()Rabbim bu emeklerinizin karşılığını versin inşallah, her soruyla ilgilenmeye çalışıyorsunuz maşallah
0BeğenmedimŞikayet
GoldSilver ()Teşekkür ederim hocam.