Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sterlinde hedef 9.60 hocam
tt390 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()çizdim evet net fincan kulp formasyonu oluşuyor
Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Sterlin siz çizmeden yolunu kaybeder abı :) yakında atar inş yollara kendini
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()orası öyle bu gün moralimiz bozulacak
DAHDr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()zaten sürünüyoruz bırak tam sürünelim
Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Abı usd nin yukarı atması en azından gbp nin geri atmasını az da olsa düşürür sanırım dolar da düşüyor olsa idi sürünürdük sanırım
1BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()kaz gelecek yerden kulp esirgenmez hocam :) 1.38 :)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()nasıl telaş yok kulp nerden çıktı obo nerden çıktı ne güzel gidiyorduk bu ne iş
Dinar_dinar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dinar_dinar ()Hocam telaş yok çalışırsa çalışsın bizde ortalama düşü ruruz. olmazmi?
0BeğenmedimŞikayet
tt390 ()hocam 8.48 den 6.500 gbp almıştım bozmak için erken dmi hangi seviyeleri takip edelim
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam 15 dakikalıkta oluştu tespit edene kadar düştü birde burada oyalanıyorum 15 dakikalık grafik diye güvenmiyorum ama zıkkım çalışıyor işte
berk33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam keşke çalışmasa ama benim grafikler malesef çalışıyor sende görüyorsun
Cıstak16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
berk33 ()Halen sterlin de misiniz Akif hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Pares ()@Akif44 hocam bı gümüş çalışması atacakmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Sehmus_1905 ()akıf akrdesım selamlar 1,2370 kırılırsa sayet nereye kadar gıder
0BeğenmedimŞikayet
Cıstak16 ()Ben inanıyorum hocam çalışmayacak
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()doğrudur hocam baktım şu an yaptığı hareketle kulp yapacak sanırım
ResPectFuL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ferloş ()Nezaman düşer bu gün mü bozayim o zaman
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen kısmet bugüne imiş
ÇaylakTers için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()4 saatlikte sağ ayağı 1,2440 ta olan bir tobomuzda var hocam 1,3 hedefli onada bir göz gezdir
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam sağ omuz aşağıda hemde
Cıstak16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()Nihayet obo çizdiniz ama ben altına geçtim maalesef, ama düşerse gözüm bir yandan da sterlinde, altın çıkınca sterlin düşük olursa geçebilirim.. uygun mudur Akif bey..
0BeğenmedimŞikayet
Cıstak16 ()Bozulması dileğimizle hocam