Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0473 04:45:13
EUR 36.1922 04:45:13
USD 34.5320 04:45:13
ALTIN ONS $2676.8150 04:45:13

Grafiği gönderen: Aytaç_fb41

⭐⭐⭐Aytaç_fb41 ()
Sterlin
Arkadaşlar merhaba,
Dolar sayfasında göremeyen ve takibinde olanlar için paylaşıyorum; 6.8475 bölgesi 2 hafta süreli gerçekleşmiştir, değerlendiren arkadaşlara hayırlı olsun devam edenler için bol kazançlar dilerim.

USD/TRY Güncel Kur:6.4550 saatlik grafikte görünen Ters Bayrak ve haftalık grafikte görünen Simetrik Üçgen formasyonları bulunmaktadır. Ters bayrak formasyonu düşüş trendi, Simetrik Üçgen formasyonu yükseliş trendlerini gösteren formasyonlardır. Formasyon oluşumlarını açıklayacağım kritik fiyat bölgelerine göre değerlendirmekte fayda var. Ters Bayrak formasyonu oluşumu için 6.4315 formasyon teyit bölgesi olan fiyatın Altın da 4H ve günlük kapanış yapması durumunda formasyon hedefi olan 6.2745 bölgesinin fiyatlanması beklentimidir, düşüş trendi takip edilecek kritik fiyat seviyesi 6.4315 bölgesidir. Simetrik Üçgen formasyonunu değerlendirecek olursak 1. Direnç bölgesi olarak belirttiğim fiyatı aşağı doğru kesmeye çalışan bir durum bulunmakta trend düşüş yönlü devam ederse üçgen kırılım bölgesi olan 6.0480 bölgesine kadar bir geri çekilme ihtimaller dahilinde beklentimdir. Trendin yükseliş yönlü devam etmesi için öncelikle 1. direnç bölgesi üzerinde kalıcı olması ve 2. direnç bölgesi olan 6.8475 bölgesinin teyit edilmesi gereklidir, bu bölgelerin teyidine müteakip formasyon hedefi olan 7.3510 bölgesinin fiyatlanması beklentimdir. Destek direnç formasyon kırılım bölgelerini takp ederek trend değerlendirmesi yapmakta fayda var hem düşüş hem yükseliş yönlü belirttiğim kritik fiyat seviyelerini takipte olunuz. Çalışma formasyon ve teknik açıdan değerlendirilmiştir, trendin DEĞİŞMEMESİ (haber durumu- extrem gelişmeler) durumunda göreceği bölgelerdir. Grafikler üzerindeki analizlerim şahsi düşüncelerimdir bu sebeple yatırım tavsiyesi olarak belirleyici değildir bunu özellikle belirtmek isterim. İşlem açmak veya kapatmak tamamen sizin tasarrufunuzdadır, destek/direnç faktörünü, oluşabilecek diğer formasyonların etkisini ve fiyata etki edebilecek haberlerin takibini yaparak işlemlerinizi değerlendirmenizde fayda var. Yaptığım analizlerden ve yorumlardan size mantıklı gelen rakamlar olur ise işlem yapar veya yapmazsınız ben alın yada satın asla demiyorum. Kesin bir şekilde yönlendirme yapan kişilerden de ayrıca uzak durmanızı tavsiye ederim. Bu sebeple değerlendirmek istediğiniz enstrümanları kendiniz belirlemeniz daha doğru olacaktır biz sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz. Ne görüyorsak onu söylüyoruz, herkesin gönlüne göre olması temennisi ile bol kazançlar dilerim saygılar.

1- Saatlik Ters Bayrak

2- Haftalık Simetrik Üçgen

Yorumlar (27)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Pares ()

Hocam bu çalışma hedefiniz devammi. Inanılmaz saldi.

Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

3.35 seviyesi uygundur.

aldi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aldi ()

Teşekkür ederim

Cagatayx için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cagatayx ()

3.38 stop bende

aldi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aldi ()

Gümüş te stop koyulacakda sizce kaça koyulmalıdır.

2BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Sizde sağolun varolun gönlünüze göre olsun İnşAllah bol kazançlar dilerim.

Pares için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

inşallah hocam sen fazlası ile hak ediyorsun

0BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Allah razı olsun hocam inşaAllah yüzümüzü güldürecek seviyeleri görürüz.

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

@Aytaç_fb41 Hocam gram altın yükseliyor. keyfin yerine geldi. çay içmeye başladın afiyet olsun

1BeğenmedimŞikayet

Pares ()

Al sat değil amacım. 509 Gr 300 den aldım fiziki attım kenara. Sene sonuna kadar unuttum.
Ama elimdeki 3.340 dan aldığım 27 kg gümüş Haziran sonu lazım olacak . Akıllı davranmaliyim. Ve bu gümüşü para lazım oldukça ufak ufak ay başlarında bozup ihtiyacım kadar kullanmalıyım . Eğer dediğiniz 3.70 seviyesi gelirse süper olur gerçi bugün bı haraket yok olaki o seviye gelirse altına geçerim insalllah. Sağolun varolun.

0BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Bu konuda fikir beyan etmiyorum biliyorsunuz size uygun gelen hamleyi yapınız fakat çıksanız ne alıcaksınız herşey çok yüksek al sat yapmıyorsanız uygun seviyelerden çıkıp gram altına geçmeyi ben kendi adıma düşünürdüm gülmüşün tersi çok pis oluyor onu biliyorum. Bu benim düşüncem tabi satın diye tavsiye verdiğimi düşünmeyin sakın. Şuan olunsuz bir durum göremedim görürsem yine bilgi veririm herşey olabilir altında düşebilir tabi sürekli yükselecek diye bir şey yok sadece al sat düşünen biri değilseniz gram altın da olmak bana göre uzun vade en mantıklısı ve en karlısı.

0BeğenmedimŞikayet

Pares ()

Evet hocam onu okudum beklemedeyim zaten ama bir durağanlık ve bir sürü yorum olunca tekrar sormak istedim. Sizce şuan gümüşte beklemelimiyim sessizce.

1BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

İşte bu... :)

ÇaylakTers için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Sayın Pares gümüş için 3.73 hedefli çalışmam vardı son olarak onu gördünüzmü bilmiyorum trend devam ettiği için güncel değerlendirme yapmadım müsait zamanda baktığımda bilgi veririm inşaAllah farklı bir şey görürsem tekrar paylaşırım.

0BeğenmedimŞikayet

ÇaylakTers ()

Çok teşekkürler unuttum bile altın aldığımı, nedense altına güvenim çok fazla

0BeğenmedimŞikayet

Pares ()

Hocam gümüş için yorumunuz yokmu. 3340 dan 27 kg gümüş aldım. Altına gecemiyorum çok yüksek dolarda aynı bilemedim kaldım böyle. Gümüş 3.5 olma şansı varmı? @Aytaç_fb41

1BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Altın uzun vade tutulmalı düşüşler olsada alttan alabileceğini düşünüyorsan işlem yaparsın ben al sat demiyorum biliyorsun güncel değerlendirme yaptığımda ne görürsem aktarırım ona göre bakar değerlendirme yaparsın onun dışında benim net bir hedefim yok durumuna göre bakıcam. Mayıs ayını görmeden net birşey söylemek doğru olmayacak ayrıca al sat işi bana göre dövizler de de bitti. Alttan alırım düşüncesi ile trende göre hareket ediyoruz farklı formasyonlar oluşuyor obo derken ikili dip yapıyor tersine dönüyor ondan sonra arkasından bakıyoruz acil ihtiyaç yoksa bırak elleme dursun düşüş olur panik yapma fakat yinede işlem yapıcam dersen sen bilirsin. Açık konuşayım 2 hafta önce sattığımda çok hızlı bir düşüş trendi vardı 8.35 lerden 8.15 lere geldi 8.08 direnci vardı orayı kıracağını düşündüm hatta çalışmamda vardı grafikte 7.9123 leri gösteriyordu her yatırımcının yapacağı gibi bende alttan alıp limit artırırım düşüncesi ile çıktım fakat destekten geri döndü ve o hamlem sterlinde kalsaydım güncel 4 bin kar daha almama engel oldu zararda değilim hatırı sayılır bir kar da aldım fakat daha güzel durumda olmak varken sıkıntı yaşadım böyle durumları yaşayabilirsiniz nacizane tavsiyem alttan alım düşünceniz de çok ama çok dikkatli olmak gerekiyor dediğim gibi al sat işi bana göre artık çok büyük risk ve şans. Rabbim her daim hayırlısını ve gönlümüze göre olanı versin diyecek başka bir şey bulamıyorum.

ÇaylakTers için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ÇaylakTers ()

Aytaç bey, altının bir parçasını tl ye geçebileceğimiz seviyeler var mı, veya hiç ellemeden 400 küsürlere kadar devam mı, belki düşer vs ihtimaline karşı parça çıkmayı düşünelim mi bilemedim. Gerçi dolar 7,30 lar bekliyoruz bu gidişle, çıkmayı hiç düşünmemek lazım gibi ama danışayım dedim yine de...

0BeğenmedimŞikayet

Pares ()

Hocam bugün gümüş yorumunuz yokmu. Gerçi zor anlıyorum ama biseyler yapabiliyorum sayenizde. @Aytaç_fb41

0BeğenmedimŞikayet

Bluegirl ()

Teşekkür ederim cevabınız için

0BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Yani şuan trend pozitif görünüyor Mayıs 2. haftasına kadar muhtemel bir problem olmaz diye düşünüyorum nasipse görücez.

Bluegirl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ridvannn ()

beyaz grafik tarihi ne ? . mum çubuklar 6.44 uzerinde seyrediyor. grafie göre biz 3 noktasında mıyız? yoksa 4 noktasını kırmış 5 e mi yolculuk yapıo oluyoruz?

0BeğenmedimŞikayet

Bluegirl ()

Hocam pozitif o zaman durum değil mi?

1BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Teşekkür ederim hocam seninde eline emeğine sağlık.

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Daha dün aldım devam.

Paramparçam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Paramparçam ()

Gram devam mı @Aytaç_fb41 Bey

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Aytac hocam seninde eline sağlık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum