Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
emirarslan34 ()Codex dostum bizim amacimiz bitcoin miktarimizi arttirmak ve devamli malda kalmak ise bitcoinlerde de buralari dip olarak goruyorsak, paritede link yorgun diyirum sadece. Usd bazli analiz yapmamani tavsiye ederim. Bu piyasa tamamen bitcoin paritesine gore calisiyor, usdt bazli devil ve golden zone lari patladigini gorebilirsin. Uzun zaman oldu usdt bazli bakmayali altlara. Usdt bazli bakilacak tek coin bitcoin.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@emirarslan34 bak dostum bugün 2.97$'dan dönmüş yani grafikte de gösterdiğim 50 Günlük Ma'dan dönmüş bulunuyor altyorum 2 gün önce ki grafigim ve projesi ve sağlamlığı yeterlidir diye düşünüyorum (google) orta vade de gidecek yolu daha mevcut.. şuan BTC'ye bağlı olabilir ama bazı altlar ters korelasyonda aykırı sert yukarı hareketler sergileyebilir bunun en iyi altsezonda daha iyi anlayacağız (XTZ) ornegide olabilir..
0BeğenmedimŞikayet
Robîn_ ()Tekrardan çok teşekkürler değerli bilgileriniz için.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Önemli değil değerli kardeşim,
Şuan 4 saatlik grafikte de belirttiğim gibi bollinger orta bandi 3.33$'in üstünde seyrine devam ediyor olması pozitif ve tutunamazsa 3.15$ - 3.06$'a kadar sarkabilir.. 3.33$'in üstünde tutunması ilk hedef olarak saatlikte grafikte 3.42$ ve sonrasinda 3.52$'i hedef alması olacaktir.. 4 saatlikte 3.06$'i kirarsa altdestekler 2.87$ - 2.66$'dir.. Şuan yatay bir seyir izlemesi normal karsilanmali ki ayın 5'inden 2.24$'dan 3.64$'a kadar gelmiş ve BTC aşağı salinim yaparsa LİNK'te hızlı düşüş sergileyebilir bilginize..
Robîn_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Robîn_ ()Değerli tablo ve analiniz için tşkler. Ben. 23.55 ortalama ile link aldım. Tahmininiz ne yönlüdür.