Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Ben teşekkür ederim sayın Türk35.
Turk35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kısmettevarsaolur ()Paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim gerçekten faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz. Kafadan atan tutan milletin kafasını karıştıran çok insan var
1BeğenmedimŞikayet
Zazaselo ()Akif kardeşim Gbp Tl de Gap kapanmamış gibi kapandı mı sence
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolun
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()ne demek hocam sohbet ettik iyi akşamlar
venomgt58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Turk35 ()Haklı çıkmanızı bayramdan sonradı için gönülden dilerim çok teşekkürler emekleriniz ve çalışmalarınız için ayrıca @Aytaç_fb41 de teşeklür ederim bu site sizlerden gercekten faydalanıyor.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen yatırımcı sadece yükselirken değil düşerkende kazanandır. takip etmiyorum onları büyük sıkıntıda görmüyorum geçici kısa süreli bir sıkıntı bu bayramdan sonra düzelir herşey
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Allahrazı olsun abi hayırlı akşamlar biraz kafanı şişirdim kusura bakma
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sonuçta kazanmışsın ikisinde de hayırlı olsun
1BeğenmedimŞikayet
Turk35 ()Takip ettim dedim ya görüyorsunuz ama ekonomi çok kötü biz al satçılar düzgün takiple düşerkende kazanırız hep yukarı giderse Türkiye yani hepimiz kaybediyoruz. Murat Muratoğlu diye ekonomist var onu takip etmenizi tavsiye ederim. Durum hiç parlak değil.
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Ben gördüm hocam 348 den ufak bir parça aldım sonra onu 363 gibi verdim 8,29 siterline bastım parayı sabah ta 8.49 çıktım sonra bekledim siterlin düşmedi kendimi gramda buldum akif abi :)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam sadece Türkiye de değil dünyada olan bir sıkıntı bu durum
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()dolarda 7.05 üstü için rakam vermedim şu ana kadar ilerde ne olur bilemem
0BeğenmedimŞikayet
Turk35 ()Siz yorum yapıyorsunuz grafikte gördüğünüzü söylüyorsunuz çalışmalarınız hep çıkıyor yanlış anlamayın Türkiyenin durumu çok kötüye gidiyor onu söylemek istedim. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam gram altında 379 u geçen hafta söyledim 350 iken o zaman sen görmedin demek ki o grafiği
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()ben ne dedim ki ons dünyada yükselen bir emtia sadece türkiyede değil
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Ters tepmezse öyle akif hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hayırlı olsun hocam şu an kardasın o zaman
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Pardon 371 olacak
0BeğenmedimŞikayet
Turk35 ()Hocam eğer dediğin yerler gelirse enflasyon deflasyon engizisyon aforoz aklına gelen herşey ekonomik olarak bu ülkenin başına gelmiş demektir ki maalesef gidiş öyle. :((
1BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Akif abi ben gözümü karartım 271 dalı verdim inşallah terste kalmam ne biliyim bir çılgınlık yaptım teşekkürederim bilğilendirdiğin için
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam o grafikleri geçen hafta gece hazırladım bayrak formasyonu mu dersin tobo mu dersin vardı o gece uyumamıştım korkunç rakamlar var dedim aman Alahım dedim. korkuyorum buradan almaya dedim gram altında da 379 gözüküyordu bayrakın hedefi 1770 şu anda gelmiş bulunuyor en azında grafik hazırladığım sitede şu an görünen rakam şu an 1771 birde tobo ve fincan kulp vardı 1950 hedefli dün baktım yine 1950 gözüküyor. ancak gram altında 379 üzerini göremiyom şu an kanal dışına mı çıkacak düzeltme mi yapacak bilmiyorum şu anda
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Yok hocam siz öyle cümle kullanmadınız ben sadece gırafik okumaya çalıştım yada 1740 üstü kapanışlarmı 1900 küsürlere götürür hocam kusura bakmayın çuvalladım herhalde sınıfta kaldım :))
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam öyle bir cümle kullandığımı hatırlamıyorum
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()1740 geri dönüş sinyalimi hocam anlıyamadım
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Çok değilim arada bakıyorum buyur hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()eyvallah Aytac hocam sağol bu arada müsaitmisin
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Eline emeğine sağlık hocam.