Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam kişisel görüşüm hayat normale dönmeye başlayacak haberleri çıkmaya başlarsa o zaman dövizler ömrünü tamamlar
dobrafilozof için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dobrafilozof ()Hocam tavsiyenizle 8.17 den aldım ama elimde biraz daha nakit var. TL de durması anlamsız. Burdan alım yapar mıydınız? Düşmesini beklemek daha mı mantikli ? Ki düşmesi zor ihtimal sanırım. Tavsiyenizle kardayim. Öngörünuz ile. Bu sebepten sorumluluk bana ait
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hayırlısı olsun hocam kısa vade gerçekten zor iş strest yapar
venomgt58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Allahrazı olsun hocam 8.49 sabah çıkmıştım alım fırsatı vermedi bekliyorum aslında fırsatı değerlendiriyim dedim hayırlı günler
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()Anladım, 7.90 lardan almıştım 8 den sattım düşecek diye, bu sefer uzun vade bekleyeceğim ama Aytaç beyin dediği gibi 8.20 altı bekledim. Şu an durumlar değişti sanırım, ilk kademe için hangi seviye destek beklemek lazım peki, sağolun...
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sayın hocam sabah erken yazıyorduk burada birileri düşecek dövizler düşecek diye söylenti yapıyordu ben sabah birşey söyledim ben gayet rahatım ve uyuyacağım dedim. tabi bunda aşağılarda almamın payıda büyük sadece formasyonlara güvendiğim için de değil. teknik bildiğim için desem yalan olur. şimdi ben olsam ne yapardım zor soru belkide paramı üçe böler her kademede alırdım her halde
ÇaylakTers için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()benim gibi full tl de olsaydınız bu seviyeden bir parça alır mıydınız sterlini, vade sorunum yok
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()inşallah yüzün gülüyordur
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam satanda tekrar alamıyor birde onları düşün
1BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Bende bilemedim hocam ne yapsam en iyisi bekliyim formasyon çalışırsa biraz yüzümüz güler kader kısmet artık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()trent burada önemli hocam düşüşe geçene kadar düşüş formasyonları işlev kazanmıyor
1BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Evet siz açıklama yapmışsınız ben o esnada yazdım yazdıktan sonra gördüm akif hocam elinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Günaydın hocam düşüş bekleyenlerde haklı hocam az öncede söyledim düşüş formasyonu oluşuyor ama çalışmıyor. haftasonu aslında ayrıntılı gösterdim geçen obo oluştu dolarda ve sterlinde ne oldu orada bir ikili dip hop yukarı durum bu
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Günaydın sayın hocam öncelikle 1 saatlik gün içindemi yada zaman belli değilmi ve dolarda düşüş bekleniyor söylentisi var parite çıkışlımı olacak bu formasyon çalışırsa teşekkürederim