Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0427 16:20:35
EUR 36.0517 16:20:35
USD 34.5527 16:20:35
ALTIN ONS $2698.3850 16:20:35

Grafiği gönderen: Bayil

Bayil ()
Platin

vakıf katilim

Yorumlar (29)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

OM3R85 ()

Zoru kazanmak önemli :)

Mery13 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mery13 ()

Vakıfta dha zor alınıyo kuvette bakaraktan. Hayırlı olsn

OM3R85 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

OM3R85 ()

Bende Vakıf Katılım Subesine gittim Ozel Oran hemen verdiler

0BeğenmedimŞikayet

Mery13 ()

Bnm esim telefonda konusarak aldı. Ama bana vermediler. Nası yaptı bılmıyorm hesaba para grıs cıkıs fazla diye mi yoksa ikna kabiliyetine mı yada musterı temslcısındednde kaynaklanabılır

Ahmett1453 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ALTıNcıhis68 ()

Anladım bende ugracacam. Vakıf katılım ile de konuşacam

0BeğenmedimŞikayet

Ahmett1453 ()

Banada özel kur için kuveyt dedi şubeye gelmeniz lazım gitmedim

0BeğenmedimŞikayet

Mery13 ()

Bankaya gelmenız lazm dedi bnde gtmedım.

ALTıNcıhis68 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALTıNcıhis68 ()

Sana özel kur yapmadı mı küveyt

0BeğenmedimŞikayet

Mery13 ()

Bn kuveytten bahsetmiştim zaten

ALTıNcıhis68 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALTıNcıhis68 ()

Havalara girmişlerdir onlarda... Müşteri geliyor ya...

Yakında onlar da küveyt gibi artırırlar kurları. Yakın zamanda küveytte de 64 krs tu makas...

0BeğenmedimŞikayet

haylazcool ()

93 bine ben aldım

0BeğenmedimŞikayet

haylazcool ()

Genel merkezlerini ara durumu anlat müşteri temsilcisi değil genel merkez

hakanvaryemez için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mery13 ()

Bana daha Bı kac hafta once 50 000 ve ustu olnca ozel kur veriyoruz demıslerdı

0BeğenmedimŞikayet

hakanvaryemez ()

Peki onun buradaki hesabımı kapatmam mı gerekiyor. Diğer türlü yeni hesap açtırmazlar. Senin vakıf katılım hesabın var diye.

Alinteri2018 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bayil ()

Talebi alıp göndermek zorundalar bence başlarından saviyorlar

0BeğenmedimŞikayet

Alinteri2018 ()

100 milyar paran var git başka bir şehire yaptır derdim ama korana bu ara geçit vermiyor

0BeğenmedimŞikayet

hakanvaryemez ()

Elazığda başka bir şube yok ki

Alinteri2018 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alinteri2018 ()

Hiç uğraşma başka şubeden yine dene

0BeğenmedimŞikayet

hakanvaryemez ()

Çok direttim. Kuveyt'ten geçenler oldu 100.000 TL ye aldılar diye. Hatta dedim siz bir talep oluşturup gönderin. Yok çok kızıyor falan dediler. Şaka gibi. Ben diyorum sistemden mesaj gönderdim diye gıcık gidiyorlar. Mesajda özel kur istiyorum. Bunu siz halledebilirsiniz. Elazığdan aratmayın dedim. Bu zulümdür. Niye inat ediyorsunuz dedim. Ondandab dolayı mı işi yokuşa sürüyorlar.

Bayil için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bayil ()

Ekran görüntüsünü alın gösterin bu arkadaşlar bu kuru almışlar bende istiyorum diye diretin @Archaeologist79 arkadaş böyle yaptı

0BeğenmedimŞikayet

Oprtr ()

Şimdide vakıf katılım a mi geçişe sizde nekadar vakıf katılım alış satış aralığı altinda

Şaheser için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakanvaryemez ()

O zaman bizim Elazığ şube niye böyle inat ediyor anlamış değilim. Sistemden bir kaç kere mesaj attım. Onlarda Elazığ şubeden arattılar. En son görüştüğümde sistemden mesaj atmana gerek yok. Burayı ara dediler. Arkadaş elazığ şubeyi arıyorum yada yüz yüze konuşuyorum yapmıyorlar. Her seferinde başından savıyorlar.

0BeğenmedimŞikayet

Alinteri2018 ()

Bende diğer bankada platine full girdim kurlar gelmeden çıkamam 250 bin var dedim yarim saate verdiler 0.60 kurusu

0BeğenmedimŞikayet

Bayil ()

Valla müşteri temsilcisi benim iyiydi parayı EFT yapacağımı söyledim para hesapta olmadan kuru tanimlamislardi

0BeğenmedimŞikayet

hakanvaryemez ()

Salı günü bahsetmiştim. Daha önceden bir kaç kere telefonda görüştüm özel kur için vakıf katılım Elazığ şube müdürlüğü ile. Olumsuz yanıt verdiler. En son telefon görüşmesinde 100.000 TL dediler. Çarşamba günü yüzyüze görüştüm. Tekrar 150.000 TL dediler. Şaka gibi. Bunlar kendilerini ne sanıyorlar. Anlamış değilim.
İşi ne inada bindirdiler. Sözde müşteri odaklı hizmet veriyorlar. Müşterisini mağdur ederek. Şaka gibi.

0BeğenmedimŞikayet

Bayil ()

Şu an70 kuruşa yakın ama 60 kuruşa kadar iniyor sizde ne kadar

Şaheser için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Şaheser ()

Bu gösterdiğiniz. Vakıf katılım mı? Vakıf katılım ise alış satış arası neden sende yüksek?

0BeğenmedimŞikayet

Bayil ()

100bin istediler

Celik03 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Celik03 ()

Limit istiyolarmı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum