Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Payam ()Stoploss bilen arkadaşım anlatabilir mi bir örnek üzerinde, mesela dolar üzerinde , teşekkür ederim
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Ben çoktandır al sat yapmıyordum ve stoplos benim pek kullandığım bir şey değil o nedenle uygulayan arkadaşlara sorman daha doğru olur.
Payam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Payam ()Hocam hayırlı günler öncelikle, bugünün sakinliğinden yararlanarak sizden stop loss nasıl yapılır öğrenmek isterim, mümkünse eğer. Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Grafikte bugün için hareket yok
Hilal33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hilal33 ()Ons neden kapalı?
2BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Bugün Ons kapalı, yükseliş suni olabilir.
Lilith için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lilith ()Merhabalar. 361 direncini kırmış olması yükselişin devam edeceği olarak mı yorumlanır. Bense halâ düşüş bekliyorum. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Miharbi06 ()Geçirdiğimiz günler normal değil kardeşim
mani11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
32acemi32 ()Peki hocam gumus icin bi dusunceniz warmi
4BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Herşeyin düşmesi benim en çok istediğim şey, benim endişem 360 civarı alım yapanların terste kalmasıdır.
Çünkü 2018 düşüşü 2-3 ayda sonlanan bir düşüş değildi, tabi bu benim düşüncem. YTD
Ankamal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dilek34 ()@tarbaz5101 tarbaz Hocam gr altındaki öngördüğünüz bu düşüş gümüşü etkiler mi? zira öngörünüz neticesinde ben gümüş aldım ve allah razı olsun sizden kardayımda. fikriniz benim için değerli! Teşekkür ederim şimdiden:)
0BeğenmedimŞikayet
Ankamal ()Niye endişe ediyorsunuz sayın hocam herşey düşsün
0BeğenmedimŞikayet
mani11 ()Dostum bir camdan dışarıya bakma türküsü tutturmuş gidiyorsun ne zamandır dünya piyasası bu ne yapacağı belli olmaz
Miharbi06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miharbi06 ()Tarbaz hocam ben camdan dışarı bakıyorumda hiç düşecek gibi bi hava göremiyorum saygilarimla
0BeğenmedimŞikayet
Tuğhan_ ()Üstat verdiğin bilgiler için teşekkürler, lakin su 2018 konusunu biraz daha net soyleyebilirmisin, nasıl bir düşüş?
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Hocam 2018 yilindaki düşüş nasil bir düşüşdü?