Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Kardeşim kusura bakmayın, internetle ilgili problem yaşıyorum yine. Onun için dönmem zaman alıyor. Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim, bu günlük işlemimi hem onsda hemde gümüşte yaptım. Şu an aklımdan geçen, gün sonu kapanış rakamlarını görmek. (24:00 de) Karar sizin.
1I96RD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Paramparçam ()Teşekkür ederim
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Iyi aksamlar bu grafikte kama şekli ucu sivrilincemi düşüşe geçiyor acaba tskler birde 1700 olcaksa eger altin almak mantıklı mı acaba tskler
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Kardeşim grafikte kırılım gerçekleşirse, yükselen takoz formasyonu gereği kanal ağzı kadar demiştik, ancak kırılım daha gerçekleşmedi, onun için aşağısı içinde yukarısı içinde takipteyim. Kırılım rakamını görsem daha net bir şeyler diyebilirim ama şunu söyleyebilirim, 1540-1550 leri beklerim. Unutma kardeşim bizimki sadece grafiksel öngörüdür. Ancak gerçek rakamları grafikler değil piyasa belirler. Ben iki duruma da hazırlıklıyım. Saygılar efendim.
Paramparçam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Teşekkür ederim kardeşim. Sağol, varol.
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()eline sağlık kardaş
0BeğenmedimŞikayet
Paramparçam ()kanal agzi düşüş nereye kadar olur
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Yok kardeşim. Kusuruma bakma.
Kaplan354773 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaplan354773 ()Hocam platin ons ne olur. Çalışmanız var mı