Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Rica ederim, bol kazançlar biz yüksekten almaya alışık milletiz, artık terse kalmak bizlere acı vermiyor biz alıştık.. :)
Maney için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maney ()Çok teşekkür ederim saolasın abi
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()3.15$'i aşağı kirmazsa eğer yükselişine devam edebilir sonra ki destek 3.05$ $ kuruna göre hesabını yapabilirsin, BTC stabil veya yukarı devam ederse LİNK'te yoluna devam edebilir, sıkı takip etmeni öneririm BTC aşağı salması yeterli gerekirse el kol kes fazla zarar etme..
Maney için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Maney ()Yükseliş esnasında link aldım abi 22.80 dan alırken 23.00 almış oldum en yüksekten oldu buda bahsıtsızlığım diyeyim ne önerirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bende sattım Şubat'ta aldıklarımı 3.15$'dan yeniden aldım..
turgay5252 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turgay5252 ()%50 destekte beklemedeyim üstad...
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()3.15$'dan döndü dikkat BTC'nin sarsıntısı devam ederse 3.05$ ve 3$'dan aşağı desteğe doğru gider..
turgay5252 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Alımların eğer ki, 7.100$ - 7.080$'lık destek seviyesi üzerinde tutunamazsa, 7.000$ ve daha altta ise 6.950$'ın altına düşmesi de ihtimaller arasındadır ve bu seviyeler riskli olarakta olsa 6.800$ stoplu bir şekilde almak isteyenler alabilir..
Bugün kü grafik ve yorumda belirttim dostum haftalık MA100 7.080$'dan geçiyor aşağı kiramazsa yukarı devamı gelecektir..
Denizseda için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
turgay5252 ()üstad kralsn...
1BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Hocam buralar btc için alım fırsatımı acaba yoksa nakitte beklemekte fayda varmı bi yorumunuzu alanilirmiyim saolun şimdiden
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Saatlik görünümde şuan volatil, hareketli olduğu için 3.17$-3.15$'a kadar düşme ihtimali var ama BTC aşağı salarsa tabii ki.. Şuan pozitif görünüme sahip düzeltme gelirse 3.05$ üstünde kaldığı sürece üst seviyeleri zorlaması olacak..
Teknik_Yorumcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Teknik_Yorumcu ()link tekrar düşer mi? alım fırsatı verir mi?
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Orta vade de gidecek yolu var sizi uzmeyecek rakamdan girilebilir takip edebilirsiniz, ben zararına LİNK'i asla satmadım Şubat'ta 18.40 TL'den aldıklarım bile var hala..
Teknik_Yorumcu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Teknik_Yorumcu ()Linki kaçırdık. keşke 2 gün öncesinde girseydik. iyi olurdu.