Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0419 20:43:49
EUR 36.0155 20:43:49
USD 34.5440 20:43:49
ALTIN ONS $2705.4800 20:43:49

Grafiği gönderen: CoDeX©

LİNK 4 saatlik grafikte ve önünde üst BB direnç seviyesi olarak 3.38$ olarak gözüküyor.. Günlük grafikte ise 3.05$ Altın a düşmediği sürece direnc seviyesini zorlaması olacaktır.. Günlük grafikte 2.95$ - 2.82$ ve 2.58$ destek seviyeleridir.. 4 saatlik grafikte ise ortalamalarin üstünde yer almaktadır.. Saatlik grafikte de 3.15$'da destek mevcut ve burada kalması açısından önemli görünümü pozitiftir.. RSI ve MACD aşırı alimi gösteriyor ve btc 'nin aşağı salınımı/düzeltme yapması demek LİNK'i de derinden etkileme ve destek seviyelerine kadar salma durumu mevcut bilginize arkadaşlar.. Grafikte de 2.24$'dan 3.38$'a kadar gelmiş durumda geri çekilme FİB oranlarını da belirttim..

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Rica ederim, bol kazançlar biz yüksekten almaya alışık milletiz, artık terse kalmak bizlere acı vermiyor biz alıştık.. :)

Maney için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Maney ()

Çok teşekkür ederim saolasın abi

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

3.15$'i aşağı kirmazsa eğer yükselişine devam edebilir sonra ki destek 3.05$ $ kuruna göre hesabını yapabilirsin, BTC stabil veya yukarı devam ederse LİNK'te yoluna devam edebilir, sıkı takip etmeni öneririm BTC aşağı salması yeterli gerekirse el kol kes fazla zarar etme..

Maney için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Maney ()

Yükseliş esnasında link aldım abi 22.80 dan alırken 23.00 almış oldum en yüksekten oldu buda bahsıtsızlığım diyeyim ne önerirsiniz

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Bende sattım Şubat'ta aldıklarımı 3.15$'dan yeniden aldım..

turgay5252 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

turgay5252 ()

%50 destekte beklemedeyim üstad...

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

3.15$'dan döndü dikkat BTC'nin sarsıntısı devam ederse 3.05$ ve 3$'dan aşağı desteğe doğru gider..

turgay5252 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Alımların eğer ki, 7.100$ - 7.080$'lık destek seviyesi üzerinde tutunamazsa, 7.000$ ve daha altta ise 6.950$'ın altına düşmesi de ihtimaller arasındadır ve bu seviyeler riskli olarakta olsa 6.800$ stoplu bir şekilde almak isteyenler alabilir..

Bugün kü grafik ve yorumda belirttim dostum haftalık MA100 7.080$'dan geçiyor aşağı kiramazsa yukarı devamı gelecektir..

Denizseda için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

turgay5252 ()

üstad kralsn...

1BeğenmedimŞikayet

Denizseda ()

Hocam buralar btc için alım fırsatımı acaba yoksa nakitte beklemekte fayda varmı bi yorumunuzu alanilirmiyim saolun şimdiden

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Saatlik görünümde şuan volatil, hareketli olduğu için 3.17$-3.15$'a kadar düşme ihtimali var ama BTC aşağı salarsa tabii ki.. Şuan pozitif görünüme sahip düzeltme gelirse 3.05$ üstünde kaldığı sürece üst seviyeleri zorlaması olacak..

Teknik_Yorumcu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Teknik_Yorumcu ()

link tekrar düşer mi? alım fırsatı verir mi?

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Orta vade de gidecek yolu var sizi uzmeyecek rakamdan girilebilir takip edebilirsiniz, ben zararına LİNK'i asla satmadım Şubat'ta 18.40 TL'den aldıklarım bile var hala..

Teknik_Yorumcu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Teknik_Yorumcu ()

Linki kaçırdık. keşke 2 gün öncesinde girseydik. iyi olurdu.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum