Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Kaplan557 ()Bu hangi bankadaki kur
0BeğenmedimŞikayet
pelsin ()ben internet özerinden mail atım ertesi gun muşteri hizmetlerinden mesaj geldi şubenizle itibata girin diye şubeyi ardım özel kur uyguladılar
Nakityok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nakityok ()Sen 1 lira civari... benim hesap bakiyesine gore makasim 1500 yuksek.. dusezelttirebilirmiyim arayip acaba
0BeğenmedimŞikayet
acemi1015 ()Sizde düşük alım satım aralığı bende sözde özel kur var ama sizdekinin iki katı
1BeğenmedimŞikayet
foryede ()Orda da var
Tersgold için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tersgold ()Tfx de varmı özel kur peki
foryede için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
foryede ()Hesabındakı para mıktarına göre eskı musterı olmana göre bırde çok işlem yapmana göre musterı temsılcısı 1 dk ıcınde tanımlıyor
24ayarEmre için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
24ayarEmre ()özel kuru nasıl tanımlatıyoruz acaba?