Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Matrix20 ()Haklısın kardeşim şu ortamda obo tobo grafik kulp çanak islemez, arkadaşın emeğine saygımız var ama grafik işlese 2018 de islerdi dolar ozaman 8 i görürdü siyasi çatışmalara bakıyordu kur grafik çalışmıyordu bence bu iş gündem hislerinle orantılı teknik falan su ortamda zor tabiki saygım var ama emege
Maximus55 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
HYL ()Arkadaşım yorumlarımdan rahatsız oluyorsan engellersin geçer gidersin. Yorumları da görmemiş olursun.
Diğer bir konu biz grafiğe bakarak bir şeyler paylaşıyoruz. Uçacak kaçacak diye sallamıyoruz.
Özellikle yeni giren arkadaşlara da yön vermeye çalışmıyoruz. Okuyup öğrenip kendi kararlarınızı kendiniz verin diyoruz. Daha iyisini biliyorsanız siz de faydalı birşeyler paylaşın insanlar yararlansın. Ben kimsenin zararına olacak bir şey yapmıyorum burada.
Bol şans dilerim
Maximus55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hurşit8231 ()Sağolun ustadim Sizlerede bol şans diliyorum.
HYL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HYL ()Hahaha guzeeel. Kısmet kimeyse diyorsun yani.
Teşekkürler arkadaşım.
Bol şans dilerim
Hurşit8231 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hurşit8231 ()Elinize sağlık ustadim o kadar gerildik ki
Rsi çatıya koyalim bolinger MACD hangisi önce yetişirse o evlensin.
Final istiyoruz artık en kisa zamanda inşallah
Sağlıkla kalın
1BeğenmedimŞikayet
HYL ()Tamam dostum. Seni rahatsız ediyor paylaşımlarım galiba. Görmesen sen de, bende daha mutlu oluruz.
Bol şans dilerim
Cemilozer16 için cevaplandı (yorumu göster)