Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
pars__ ()Toprak giresunun neresindensin
Grs28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Grs28 ()Hakkini helal et baskan degerli bilgilerini paylasiyorsun bizimle
0BeğenmedimŞikayet
Enecik (); )) saol hocam çok açıklayıcı oldu bu arada çok kibarsınız :)
0BeğenmedimŞikayet
Lawezzi ()Sen bana neden dişçiymişsin gibi geliyor :)
TRADERMANT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fencix ()Ama ayılar devreye girerse pik atabilir ardından
Fencix için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
TRADERMANT ()Anaların duasını arkasına alırsa yukarı kırar :) 1 2 gün içinde belli eder rengini. Hangi yöne kırılacağını zamanı gelince dandik bir yöntemle anlamaya çalışırız inşallah.
Lawezzi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fencix ()Üç siyah karga ayı bu hocam düşüşü gösterir bu günkü kapanış dünkü kapanıştan daha düşük olursa düşüş eğiliminin devam ettiğini gösterir kapanışa bakacaz artık
0BeğenmedimŞikayet
axalas ()Bu bize alın yada almayın mı diyor değerli insan
0BeğenmedimŞikayet
uluçınar ()Vallahi oldu bak. çok güldüm üstatdım süpersin.
0BeğenmedimŞikayet
narmanlı ()Hocam alalım mı, satalımmı
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ayşe teyze yorumu:)) gibi olmuş
0BeğenmedimŞikayet
Fencix ()Olumlu bir hareket mi bu
0BeğenmedimŞikayet
Lawezzi ()Ben de konuya muhatabının yerine cevap vereyim.
İki kol birleşip kırılınca ne olur yavrıım :))
0BeğenmedimŞikayet
cem_A ()Gayet iyi anlaşıldı. Valideye hürmetler:))