Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam sen kısa vade al sat yapmak istiyorsun kısa vade olunca saatlik dakikalık grafikler bakmak gerekiyor ancak onlarda güvensiz oluyor
anil87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
anil87 ()8.32dwn çıktım hocam
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()tüm hedefler sayfamda var sabah attım grafik az önce attım aynı grafiği ki 1 saat bile olmadı her saat aynı grafiği atmam neye yarar ne dediysek o ekrana bakarak yazanlarla karıştırma beni
Pares için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pares ()Hocam nasılsınız. Bayadir takip edemedim. Yeni sterlin hedefleriniz nedir. Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sayın hocam sayfama bakın sterlin için söylediklerime sonra karar verin
alex10fb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Marmaris22_ ()Aynen hocam
0BeğenmedimŞikayet
alex10fb ()hiç bilgim yok burası zirve mi daha çıkar işte yardımcı olsanız 8.19 dan almıştım hala duruyor burdan alınır mı bilmiyorum işte
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam ben sadece grafik paylaşırım analiz yaparım kimin ne aldığına bakmam o kişinin tercihi
alex10fb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alex10fb ()akif hocam burdan sterline girilir mi sorumluluj bende
3BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam geçen haftadan beri söyledik ama gel gör ara ara yazmasak insanlar başka yerlerden yorum okuyup geliyorlar tekrar umutsuzluğa kapılıyorlar bizde ara ara hatırlatma yapıyoruz. terste kalmasınlar diye sterlin 7.43 de 8.43 geldi daha ne olsun bzi dinleyen 1 tl kazandı
Marmaris22_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Marmaris22_ ()Hocam gecen haftadan beri soyledigimiz gibi hedeflerimiz sirayla geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()düzeltmeler kaç kuruş oluyor hocam makastır vergidir kurtarıyormu yada sattığını geri alabiliyormusun
0BeğenmedimŞikayet
Feri6110 ()Bunu bende merak ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
anil87 ()hocam tekrar gireceğim düzeltme olurmu sence alım fırsatı sunar mı
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah sağol cemil hocam
ResPectFuL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()eline sağlık hocam teşekkür ederiz