Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam düşüş bitti mi, kapanışı mı görelim
Black_eaglE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahar16 ()Altin 340 Lara düşer mi?
0BeğenmedimŞikayet
ben_bu_işi_bilmiyorum ()Günlük kapanış ta olumluydu degil mi hocam
7BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Doları soran dostlarım için alt yorumdaki grafik ve açıklama geçerliliğini korumaktadır.
Az evvel yine 6.7920 direncine dokunup geri gekdik. Tahminim tekrar denerse şayet kıracağı yönünde.
Çünkü Borsa güven vermiyor ve Dxy de ki düşüş de sona erdi. Dolar dün de güçlü duruşuna devam etti. Dolayısı ile yükselişin devamını beklemek şuan daha kuvvetli ihtimaldir.
Daha evvel 6.84/85 hedefini vermiştim.6.7920 direnci aşılır ve yükseliş hızlı gelirse bu hedef de gelir. Ama direnç geçildikten sonra daha az hacimle ve aynı kararlılıkla yükselirse hedefin boyu da uzar ve 6.90 lar görülebilir.
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()@Black_eaglE hocam gümüş hakkında ne düşünüyorsunuz. bir bakabilirmisiniz
1BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Evet grafikte 6,84-86 arası içinde bulunduğu kanalın tepe noktası. Dolayısı ile oradan bir düzeltme beklenebilir.
Düzeltme rakamlarıda de 6,71xx ve 6.60xx seviyeleridir.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()6.84 ten sonra düzeltme mı gelir
0BeğenmedimŞikayet
Umut242 ()6.85 e gidecem demis grafik teyit etmis bence yukari gidip direncten doner diye dusunuyorum
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Beklenen düzeltme 6.85 ten sonra mı olur.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Haklısın, düşüş ve dxy deki düşüş hemen olmasada fazla uzun sürmez, etkisi görulür ama yinede anormal bi düşüş yada uzun vadeli bir düsüş asla olmaz. zira kırizin boyutunun çokdaha büyük olduğunu düşünüyorum.
2BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Hayırlı Kandiller, evet bunlar birer sebep olabilir fakat bunu bekleyip göreceğiz dostum. Şimdilik fiyatlama tamamen iç piyasadaki kötümser tablo ve yatırımcının dolara olan iştahı. Dolayısı ile etkilerinin görülebilmesi için öncesinde bir takım emareler görmemiz gerekiyor. Mesela dxy nin 100 referans altına gerilemesi ve Borsaya dönüş gibi.
Mehmetaltas1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Aleykümselam dostum. Program değil, başka bir sitenin grafik sayfasında kendim hazırlıyorum.
king4242 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Bi miktar emtialara gelir, ama bu verilen dolarlar işi çözmiycek ve daha fazla dolar göndercekler, işte ozaman emtialar yükselebilir.
Hknkoc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hknkoc ()Peki doları alan ülkeler ne yapacak bu dolarla altina mi koşar acep bu altını zirve yapar
Mehmetaltas1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
king4242 ()Selam hocam bu program hangi program?
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Hocam hayırlı kandiller, doların düşmesi icin bi sebep var aslında, fed in swap ile ülkelere dolar pompalaması, hatta elinde abd kontratı olmayan ülkelerebile dolar vermenin yolları aranıyor suanda ve imf de budurumu olumlu karşıladı.