Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Qkapo ()Genelde gece alıyorum ben dün gece açıldığında düşüktü sabaha karşı 8:30 dan sonra çıkmaya başladı bence bugün için bekle gece bakarsın duruma göre derim ben iyi takip et direksiyon sende kötüde olsa en iyi karar kendi kararın
Beste için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()Ben de bazen yapıyorum ama bugün kararsızım
Qkapo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Qkapo ()Evet al sat yapıyorum siz
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()Al sat mı yapıyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Qkapo ()Evet 349 dan ve 349.80 den ve 200 grm da 353 den almıştın 356.70 e emirle sattım bekliycem şimdi hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()Sen sattın mı
0BeğenmedimŞikayet
Qkapo ()Biraz kendin biraz tecrübe karıştır kar edersin çok şükür
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()Teşekkür ederim:)
Güneşi_beklerken için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Güneşi_beklerken ()Direncleri takip etmelisin
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()Usta önerileri :)
-1BeğenmedimŞikayet
Qkapo ()Kendine bir hedef koy geldiği an kimseyi dinleme boz yada çok iyi ustalar var onlardan fikir edin yine kendi kararınla boz
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()Ben alırken çok iyiyim satışta tam beceremiyorum bunu nasıl aşabilirim :)
CAKİ_2020 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()Bende 355.60 girdim son paramla yine dayanamayıp :)
0BeğenmedimŞikayet
ben_bu_işi_bilmiyorum ()Nasil hata ustam
1BeğenmedimŞikayet
CAKİ_2020 ()Bakacaz bakalim duruma göre ama pek dur durak bilmiyor gibi Yükseliş
Burada teknik artık hata vermeye başladı
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()Kaçtan çıkış düşünüyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
aptii ()Merhabalar,
Satış hedefiniz 368 midir acaba?
0BeğenmedimŞikayet
AbdurrahmanZk ()Cok kucukmus