Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Sağolasın sezgin hocam
sezgin1983 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()349 342 334 bi asagisi bi yukarisi farketmez buralardan parçalı alim yapılabilir diye düşünüyorum duzeltmeden sonra kardeşim bol kazançlar dilerim
Avnifatma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Aynen hepimizin ortak noktası efenim iyi akşamlar
nurbur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nurbur ()Tesekkurler, hepimize bol kazançlar.. Aslinda kazandigimiz bir şey yok, paramiz eriyor, erimesin diye çabalıyoruz hepsi bu efendim, iyi aksamlar
derviş1985 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()sevgili dost sizin yorumlarınızı takip ediyorum taktir ederim . ama ben anlamam bu işlerden alim için neresi uygun olur cevap verebiirsen teşekkür ederim ii akşamlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()1668-69 kapatirsa vermiş olduğum ustteki rakkam gecerli suanda olumlu lakin satış baskisi son dakikalarda bazan görüyoruz 12 yi bi gorelim geri cekilme olmazise nurbur hanım bol kazançlar dilerim
nurbur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Teşekkürler sezgin hocam
sezgin1983 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nurbur ()Sayin Dervis, Ons'1680 den mi donecek bu durumda?
0BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Rica ederim kardeşim
tolgab için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tolgab ()Büyük ihtimal :)) bilgi için tşkler
1BeğenmedimŞikayet
sezgin1983 ()Supersin hocam
2BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Ons geceyi 1660 kapatacak bence
1BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Rica ederim kardeşim sende sağol
ben_bu_işi_bilmiyorum için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ben_bu_işi_bilmiyorum ()Sağolasın hocam zahmet oldu
1BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Yok öyle birşey belirtmedim lakin verdiğim noktalar yön bulma günü olarak belirttim 1644 önemli bi dönüm noktası 1652 68 seviyeleri takip edilmelidir düşüşler de 1611 1607 1601 1582 seviyeleri takip edilmelidir kardeşim ama bi duzetmede beklenti içinede ilerleyen günlerde girilme olasılığı vardir
ben_bu_işi_bilmiyorum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ben_bu_işi_bilmiyorum ()Üçlü tepe düzeltme habercisi mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Sağolasın gardasim
tolga06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Emeğine sağlık kardeşim. sağol