Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0498 22:35:34
EUR 36.2369 22:35:34
USD 34.4943 22:35:34
ALTIN ONS $2670.3700 22:35:34

Grafiği gönderen: Carpediem37

Usdtry Daily Gann Panorama

Dolar Türk Lirası Gunlük zaman diliminde hatırlanacağı üzere, 6.38 ve 7.08 lik bölümü gann açıları ile ölceklendirmistik. Ve 6.73'ün denge noktası olacağını ve mutlaka test edileceğini öngörmüştük. Ilk test gerçekleşti. Cuma kapanış itibariyle 6.71443 seviyesindeyiz. 6.7315 seviyesi üzerinde 4 saatlik bir kapanış görmeden alım yönünde olmuyoruz. Bu sağlanırsa 6.8027 ve 6.8550 direnç olarak takip edilecek. 6.72 seviyeleri Altın da devam ettikçe sırasıyla 6.6620 ve 6.6136 tekrar gündeme gelir. Önceki paylaşımlarda crab paterni doğrultusunda 6.58 gibi bir dönüş bekliyordum. 6.61 stop demiştim. Bu bilgiyi vermemin nedeni crab paterni aşırı fiyat eğilimini gösterir. 6.58 den sonra yaklaşık 17 kuruşluk uzama olmuş. Artık dönüş beklemek daha akılcı olmalıdır. Açısal olarakta 6.75 6.78 seviyeleri açısal dirençlerin yoğun olduğu bölüm. Fiyat yukarı hamle yapsa bile fitil olarak kalabilir. O yüzden yeni alım düşunenler 6.7314 uzeri gün kapanışı diyorum. Fiyat merkeze yerleşsin . Yoksa hüsran olur. Son 3 gunluk mum fitil olmuş. Yükselen düşen yükselen tekrar düşen mum seklinde bir bobin oluşabilir. Pazartesi yön kendini belli edecek gibi. Grafiğin kalbine doğru yukarıdan açılar gelmekte. Kalbe giriş kolay olmayacaktır. Genel özet. 6.7315 kilittir. Üzerinde 6.80 altında kaparsa 6.61 tekrar test edilir. Öngörüm bu sekildedir. Yatırim tavsiyesi değildir.

Saygılar

Yorumlar (28)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Sayfaya kalbimi bıraktığım dolar gann analizimi lütfen okuyun. Sanki sırası geldi - _-

0BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Emekler yitik hocam - _-

iyikiM için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Musait olunca bakayım o zaman

oktaybelin için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sevo19 ()

dolduran dolduruna şuan tl bedavaya

HooooP için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HooooP ()

kucuk yatırımcının cebıne doları bu fıyatlardan doldurduktan sonra :))

İlginmesut için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İlginmesut ()

İyiyim abi sağol nasıl gidiyor bekliyoruz sabırla dolar efendinin tuşuna ne zaman basacaklar:)

0BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Acil degilse gece bakarım olur mu

2BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Yapacak bişey yok. Gann'ımı sağolsun ^_^

0BeğenmedimŞikayet

HooooP ()

iyiyim abım sen nasılsın.

İlginmesut için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sinem44 ()

Neyi naptım

1BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Ve aleyna ve aleyküm selam.. Bu ne guzel kelam.. Yaşasın islam.. <3

1BeğenmedimŞikayet

HooooP ()

eyv. abım . anladık anladık sendekıde GANN aşkı :)))

Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Eyvallah hocam. Sayfayı takip etmiyorum malesef. Grafik cizmek icin giriyorum. O yuzden bilgim dogrultusunda yorumluyorum. O bakımdan kimseden etkilenmiyorum. Evet daha bisit çizilebilir. Ama ben bunu seviyorum. Harcanma olayi demeyelim. Evet cizilenler emegi karşılamiyor. Farkındayim. Ben teknik grafik olarak burda doğdum. Kamu hizmeti diyelim. Guzel yorumların için tesekkuru borc biliyorum. Saygilar

0BeğenmedimŞikayet

İlginmesut ()

Abi nasılsın

0BeğenmedimŞikayet

Sinem44 ()

Yok vallaha arkadaşları bile bezdirdim

0BeğenmedimŞikayet

Sinem44 ()

Çok iyi olur alım fırsatı verir mi dersiniz

Sinem44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sinem44 ()

Tamam tşk. Bi bakıyım

0BeğenmedimŞikayet

atmetmuti ()

Malatyadan mısınız

1BeğenmedimŞikayet

61altın61 ()

Sinem bu hafta beraber alalım gramı nedersin. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Sinem44 ()

Tamam sessiz sessiz takip edeyim o zaman.

0BeğenmedimŞikayet

Güneşi_beklerken ()

:))Hocam gerçekten sabrına hayranim dejavu diyosunuz ama hergun bu sorularla karşı karşıya gelmek haklı olarak şu piyasada sıkmıştir Allah kolaylık versin işiniz zor

0BeğenmedimŞikayet

HooooP ()

bıksam engellerdım zaten ama yatırım dedıgınde oyle 3 krs ınıp cıkınca hamle yapmakla olmuyor . yanlısa sebeb olur. senın anlamadıgın sanırım bu. ısterse yerın dıbıne gırsın ısterse uzaya cıksın hedeflerım gelmeden işleme ırmem ben işlem yapanada şunu bunu yap demme. olayın özeti bu.

0BeğenmedimŞikayet

Sinem44 ()

Bıktınız yani

0BeğenmedimŞikayet

HooooP ()

durup durup aynı seylerı söylemekden yorulmusumdur belkide. yukselıcek gıbı kacırmyalımmı dıyosun al o zaman dıyorum ya duserse dıyosun bekle o zaman dıyorum ben al sat demem kımseye dıyorum ertesı gun 3 krs düşünce yukselınce aynı yerden yıne aynı seylerı konusuyoruz. dejavü yaşıyoruz resmen.

0BeğenmedimŞikayet

Sinem44 ()

Bana niye cevap vermiyorsunuz

1BeğenmedimŞikayet

HooooP ()

eline aklına saglık üstad.
bu kalp çok kalpler kırar ama bunu yanlıs yerde söyluyorsun bence
:) burda önce duruma bakıp cogunluk nerdeyse ona gore ya hep yukselıcek daıma yukselıcek saturne kadar gıdecek yada sıfır tl olucak gıbı sözler soylemelısın hatta bazen 12-15 tl felan olucak dıyesınkı lıke ların taraftarın cogalsın . yada nıye bu kadar ugrasıyorsunkı yoruyorsun kendını ıkı tepe ıkı dıpden cek trendı ılerde bırlestır grafık dıye ve fırına nasılsa herkes ısıne geldıgı gıbı anlıyor :)) harcanıyorsun buralarda demedı deme :))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum