Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()İnşallah. Bu temennine bir like
Beyaz_martı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Zor durumdayız olan olmayana yardım edip bu zor günleride inş atlatacaz
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()İnşallah kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Inşallah aşı bulunur zorluklar çekeriz sonunda allah yarattığı kulların rızkını ac çok verecekdir
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Aynen öyle. Allah agız tadıyla yesirmedikten sora mal neye yarar
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Allah yardımcımız olsun paran olsa ne olur böyle yasanmazki mal mülk toplumla seviliyor
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Allah başka dert vermesin insanlarda ne dertler var heleki şu günlerde
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Ne bileyim paran varmı derdin var çok şey bilmekte i bir şey degil
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Asıl yön bence budur. Güzel tespit
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Yabancı bizdeki borsadan çıkardığı parayı dolara geçirebildim oda onemli
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Alıcı burada cok. Bizim burada alınacak MİKTARIN binlerce katını Bi oyuncu tek tıkla yapıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Ne olursa olsun ben ne dolarda ne de altında derin düşüş beklemiyorum alıcı cok
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bu grafige göre ya birazda arkasından batıracak yada alım hedeflerimiz gelecek. Ben alım bekleyenlerdenim. ytd
Venüsmmg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bu hafta çok hareketli Bi hafta olacak inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()Ellerine sağlık. Beklediğim bazı haberler var. Olumlu geçerse bir miktar düşüş olur. Petrol anlaşması.
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Yurt dışında tl bulmak pahalı olmuş türk yatırımcı doların yönünü belirleyecek
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Dolar ons birbirine baglı destekliycekmi destekliycekmi. Size katılıyorum @Beyaz_martı