Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 01:03:28
EUR 35.9598 01:03:28
USD 34.5492 01:03:28
ALTIN ONS $2717.4500 01:03:28

Konu: Vurun abalıya...

Bayadır bakmıyordum tesadüf daha önce hazırlanmış bir sistem tarafından güncellenen grafiği görünce dikkatimi çekti..Şimdi bakın bu bir teknik analiz değildir, okuma yazması olan herhangi birinin hazırlayabileceği basit bir grafik..3 tanede temel indikatör var rsi, macd ve parabolic sar..ve bu 3 indikatörün kullanımını öğrenmek taş çatlasa 1 saatinizi almaz..1 saatinizi harcasanız günlük grafikte bu üç basit 3 indikatörden Parabolic Sar indikatörünün 24 Mart tarihinde 1451'de, 19 Mart tarihinde 1463'te'da alım sinyali ürettiğini son derece basitçe görebilirdiniz..Yani yaklaşık 2 hafta önceki hareket aralığından bu rakamları yakalayabilmeniz için 1 saat zahmet vermeniz gerekiyor sadece 1 saat...Prajna şunu dedi, prajna bunu dedi, prajna aldırmadı muhabbetleri sizin sadece kendinizi savunma mekanizmanız, size zarar verdiğinizi düşündüğünüz Prajna'yı hala engelleyemeyip verdiği rakamları baz alarak işlem açıyorsanız bu tamamen sizin kusurunuz, hem daim mağdursunuz, hep mağduru oynuyorsunuz, sözüm prajna vs. olayı değil bu sayfadaki teknik analizcileri uzaktan, uzağa, sessizce takip etmek durumunda kalan ve teknik analizcilerin kıymetini bilenleri kapsamıyor yanlış anlaşılmasın..Kolay para kazanmak istiyorsunuz ama 1 saat zahmet verip basit 2,3 tane bilinen indikatörün kullanımını öğrenmek istemiyorsanız birilerini suçlamanızın size bir yararı olmayacaktır..Prajna bir yatırım arıcı olsaydı müthiş trade edilirdi 2 haftada iyiki varsın denilen sayfa, 2 hafta sonra yerin dibine gömüyor..Uzun oldu farkındayım ama özetle haber akışı takip etmeyeceksin, piyasa ile ilgilenmeyeeceksin, 2 basit indikatör kullanımı öğrenmeyeceksin ama aynı zamanda saniyelik herşeyin değişebildiği bir ortamda bana rakamları söylesinler ben alayım, satayım, kar edeyim mutlu olayım..Varsa öyle bir gezegen lütfen benide götürün yanınızda lütfen..

Yorumlar (4)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

keten_prenses ()

bir iki gün biraz dinleneyim, elimdeki işleri bitireyim dedim prajna, prajna, prajna diye tutturunca kayıtsız kalamadım yine, ya arkadaş madem bu adam hep yanılıyor, madem sana zararı dokunuyor, niye engelleyemezsin, hem engellemiyorsun, hem takip ediyorsun, beklentin karşılanmazsa yerin dibine sokmak için fırsat kolluyorsun yazık günah, ne haliniz varsa görün benden bu kadar dese bin kere hakkı, olan yine her zaman olduğu gibi iyi niyetlilere olacak, çünkü ben bunları yapan kişilerin niyetlerinin iyi olduğunu zerre düşünmüyorum, emeğe saygısı olmayanın niyetini sorgulamaya bile gerek yok, Allah akıl fikir versin ne diyelim... hadi bakalım görüşürüz:))

CaN_CaN_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

CaN_CaN_ ()

Bazan tepeden ve dipten alınabilir 3 ihtimali tabiki parça girilir se 3 parçadan biri dip ten alınır bunun içinde teknik bilmesi lazım

keten_prenses için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

keten_prenses ()

yok valla inan @CaN_CaN_ aylar önce hazırladığım yalın bir grafik, başka birşeyi açarken bu sayfayı açtım görünce pes dedim... diyorum ya teknik analiz vs. değil bi hiçbirşey bilmiyorsan, hiçbirşey yapamıyorsan aç bir sayfa bak, hiç değilse alım satım işlemlerini buna göre yap... tepeden satamazsın, dipten alamazsın belki ama kimsenin vereceği rakamlarada muhtaç olmazsın... (sözüm iyi niyeti olanları hariç tutar yine söylüyorum yanlış anlaşılmasın)

CaN_CaN_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

CaN_CaN_ ()

Olur mu ben oltamı alacam da kayıp binecem de kürek çekecem de oltanın ucuna yem takacam da denize fırlatacam da bekeleyem ki balık gelecekte oltaya takılacak da çekecem de eve götürecem de balığı temizleyecem de pişirecem de yiyecem offf ya çok zor hocam

Sen söyle ben balık ı direk yiyem :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum