Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
1BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Bizi çaysız bırakma:))
ntmen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Way ustam üstadım sendeki bu öngörü ye hayranım
Çayın gönderildi candostum özletme arada gel like larim azaldı; ))
birkibirki için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
birkibirki ()@ntmen candost ucu uzaya bakmaya devam ediyor... Allah hayırlısını versin
0BeğenmedimŞikayet
birkibirki ()Altının uzay yolculuğu devam ediyür can dostum (; hayırlı ramazanlar
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()A. slm yazıp cevap alamadığım kişileri arada engelliyorum
Açarım sorun yok
Tevkur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tevkur ()Slam adurayy mi engellediniz yanlislikla bi bakar misiniz size yazamiyormus galiba
1BeğenmedimŞikayet
Kaptan__ ()Hb hayırlısı olsun Ünvan Ünvandir Önemli Olan işinin En güzel şekilde yapmak
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()H. b kaptan
Prof luk taze bitti
acemilik başladı
Kaptan__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kaptan__ ()Hoş gelmişsin prof
1BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Burdan alınmaz candostum uzak dur sağlık grafiğine bak ondan al bol sağlıklı günler dilerim uzak dursun korona
0BeğenmedimŞikayet
birkibirki ()Abeme çay yanında barış ikram edeyim :D buralardayim abi. Piyasa takibini bıraktım karantinada korna takibine başladım :D çok şükür halimize Allah sağlıktan sıhhatten geri koymasın. Senden ne haber?
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Kardeş nerelerdesin?
Bir çay içsek mi?
1BeğenmedimŞikayet
İrif ()Eminim ki burada düşmesini istemeyen çok çok çok az kişi vardır ki onlar da ölü yatırımcı yani al sat yapmayan yatırımcılar dır, zaten bu rakam üzerinden al sat yapmak yatırımcıyı hataya sürükler o yüzden düşsün makul seviyeler inşallah
iyikiM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
iyikiM ()Ya valla üç kez okudum inan ki öyle bi yazmışsın ki :)) korkum da bu yaa :) ben sadece tek. parcaylayim deme öyle düşsün de alalım:)
İrif için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İrif ()Melesef kural bu:) ve maalesef bu yükseklikten aşağı bir ivmede bile bu kural çalışacak gibi
ilkertr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ilkertr ()Yani kasa kazanir özet olarak
0BeğenmedimŞikayet
İrif ()İşin komiği rakam yüksek olduğundan küçük düzeltmelere insanlar kanıp daha büyük düzeltmelerin geleceği düşüncesi ile elindekileri çıkıp yada elinde olmayanlar almayıp beklerken bu araç tekrar yukarı dönebilir ki o zaman çok komik olur. Çünkü elinden çıkanlar almaya ve elinde olmayanlar da elde etmeye çalışır ise o zaman çok daha yüksek rakamlar görülür :)
iyikiM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iyikiM ()Haha nereye kadar gidecek.380 lere duzeltmesiz gitmesin de yaa
0BeğenmedimŞikayet
İrif ():)) bence aynen onu gösteren bir grafik