Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Qkapo ()Hocam bu durum ne şimdi yukarımı aşağımı buralardan almak pek akıllıca gelmiyor ama çıktıkca karı kaçırdığım zoruma gidiyor, Eğer birazda olsa daha çıkma durumu varsa bi 100 gr alıp bakmak istiyorum uygun olurmu yoksa beklemi dersin nacizane fikrinizi alayım dedim
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Hocam bana cevap vermediniz bekleyimi satıyım şuan banka 345 aliyor size çok çok teşekür ederim hocam Allah sizden razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
EymenEren ()Hocam gram ile gümüş arasında bağlantı var mı? yada şöyle sorayım garam düşerse gümüş düşer gibi veya gram düşerse gümüş yükselir gibi yada daha başka bir deyişle gümüşün düşüp çıkmasında neyin etkisi vardir yada hiçbir şeyin etkisi yok kafasına goremi takılıyor tesekkur ederim daha önce hiç gümüşle ilgilenmedigim için merak ettim
0BeğenmedimŞikayet
BelkiBirGün__ ()Teşekkürler hocam emeğinize sağlık..
2BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()@BelkiBirGün__ alt platin yorumu.
0BeğenmedimŞikayet
Kaplan354773 ()Platin 163 üçler ne zaman gelir hocam.
0BeğenmedimŞikayet
EfsanEmrE ()Emeginize saglik hocam:))like
0BeğenmedimŞikayet
Tuğhan_ ()hocam selam nasılsın? kısa bir soru her zamanki gibi burdan gram aınırmı? her kafadan bir ses çıkıyor ne yapacağımızı şaşırdık valla...