Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
mhsn_stln ()Hemen inceliyorum hocam
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@mhsn_stln ETH altyorum ve grafikte de kisa- orta vade için hazırlamıştım inceleyebilirsin..
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()teşekür ederim sağol
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Aynen dostum en azından XRP'den daha volatil olduğu ortada majörlerden..
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()eyvallah kardeşim ben uzun süreli bekliyecem hayırlısı uzun süreli mantıklı bir coin etr diilmi
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@fırat33 ETH altyorumda, destek- dirençler ve yorumlari inceleyebilirsin kardeşim..
0BeğenmedimŞikayet
Kobra23 ()Teşekkürler hocam ?
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()4 saatlikte 0.96$'a kadar geri çekilmeler normal karsilanmali bilgine..
Kobra23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ERCNAL ()Kobra bu neye döndü biliyor musun çiftçi ekim ve ürünler için yağmurun yağmasını, balıkçı havanın berrak olmasını fırtınadan uzak olmak istermiş. bana kalırsa çakılsa da aşağıdan 10 tane btc alsam:)))
0BeğenmedimŞikayet
Kobra23 ()İnş çakılmaz hocam
ERCNAL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kobra23 ()Teşekkürler hocam düzeltme ile kaça çekilebilir
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()İyi akşamlar, @Kobra23 altyorum WAVES için geçerli bilgine..
0BeğenmedimŞikayet
ERCNAL ()çıkacağı kadar çıktı btc çökerse hepsi yere çakılır
0BeğenmedimŞikayet
Kobra23 ()Hocam hayırlı akşamlar wawes fomo yaptı az önce sanırsam .. wawes halkında yorum alabilirmiyim sağolun
0BeğenmedimŞikayet
Architect3d ()Cook sağol bende zaten yüklü var alım yapmıştım 0,90USD analizin için tekrar teşekkür ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()1-4 saatlikte şuan ortalamalarin üstünde pozitif görünümde ve 0.92$'da kalması haftalik grafikte gözüken 1.37$'a kadar çıkması olacaktır şuan 1.01$'da direncin üzerinde kalması önemli ve 1.16$'a kadar çıkması olacaktir ve altdestekler 4 saatlik grafikte 0.90$ 0.87$ 0.85$.. 0.825$'a düşerse orta vadeli alım düşünülebilir.. RSI şuan aşırı alimi gösteriyor 1.10$'a kadar çıkıp düzeltme yapabilir bilgine..
Architect3d için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Architect3d ()Ustam bende Wawes var ne dersin burdan satılır mı acaba?