Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
2BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()biliyorum herkesin gorusu ben surekli yazarım herkese de cvp veririm biri bana bişey soruyosa değer verdiğindendir ben ona geri donusum yapmazsam nezaketsizlik yapmış gibi olururum diye dusunuyorum. ancak yazdımda alıyımı satıyımı diye sorulara cvp vermiyorum uyardım da:)
BEYNAS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BEYNAS ()Helal olsun rüzgar bey ne demek :)sizin gibi değerli hocalardan bilgi alabiliyoruz inanın bazı hocalar dönüp cevap bile vermiyor buna da rast geldim. o yüzden Rabbim işlerinizi rast getirsin.
brave__heart için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()helal olsun ne demek sizde helal edin. ben gecen dolardan gectim 1.250 civarından suan 14.20 duruma göre yapıyorum aslında cok dusen vede tlye cıkmamdan daha cok getirisi varsa ona göre yapıyom. doları mesela 6.55 de gectim tl ye cıksaydım aynı yerdeydim gumusse gectim bayagı kar yazdı.
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()rica ederim
qoranasavar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BEYNAS ()Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin size çok sorum oldu. bıkmadan cevap verdiniz. peki siz bu güne kadar parite mi tl bazlı mı yaptınız bu güne kadar yatırımlarınızı
0BeğenmedimŞikayet
qoranasavar ()teşekkürler silinen bilgiler tazelensin :)
0BeğenmedimŞikayet
Ceyrancı_ ()Tamam sağol hocam bir kaç grafikte böyle oluşumları gördüm kafama takıldı
1BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()hayrılısı abi inş gönlünce olur
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ceyrancı_ ()Tamam sağol hocam bir kaç grafikte böyle oluşumları gördüm kafama takıldı
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()ben de tl bekliyom şahsen :) 05 06 şutlarım anlık güzellik yaparsa
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()ben dolara gecmeyi dusunmuyom abi tlye gecerim gecersemde
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()tmm dır geçiş rakamı aklından neresidir
1BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()yok abş ben bi yere gecmedim sorunca pariteyi açıklama yaptım sadece
1BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()dostum suan bil yok elimde unutmazsam akşam eve gittiğimde bakarım olurmu
Ceyrancı_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ceyrancı_ ()@brave__heart hocam hayırlı günler rasyo günlük grafiğe bakabilirmisin 2 adet siyah mum var genelde bu mumlardan sonra düşüş olmuş bu siyah mumların açıklaması nedir netten bulamadım tam olarak
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()kardeşim gümüşü usd yemi geçtin sen
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()0.45 üzerinde geldiğinde kazanmış dolarınızı arttırmış olursunuz. ama dolar bazlı tl bazlı bilemem o anki dolar kuru önemli yada meblanız.
atıyom 10000 dolarınız var 0,45 den gectiniz. 22.222 gram gumus yapar
siz tekrar 0,50 den dolara geçerseniz 0,50*22,222=11111 yani 1111 dolar arttırmöış olursunuz.
0BeğenmedimŞikayet
BEYNAS ()Rüzgar bey size bir sorum olacak ben normalde tl bazlı gümüş alıp sattım. Şimdi eşim de 10.000usd var örnğ. baktığımz da fx te .0.45 aldığımızda 0.50 olursa mı kazanırız yoksa ters parite mi olur yani düşünce mi kazanırız. bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()eyw dostum elimizden geldiğince
@yukselll amin kardeşim inş hayırlısı
@BEYNAS @sablrsablr rica ederim.
EfsanEmrE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
EfsanEmrE ()Emeğine sağlık dostum:)) senden beklenen hareket insanlara biseyler öğretmek istiyorsun herkes adına teşekkür ederim like:)))
1BeğenmedimŞikayet
BEYNAS ()Rüzgar bey benim gibi acemiler için güzel çalışma olmuş teşekkür ederiz. ?
0BeğenmedimŞikayet
sabIrsabIr ()Teşekürler datama ekledim
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()dostum bişeyinden değil bazı arkadaşlar obo tobo diye atıyor yanlış olduğu için nacizane bilgi amaçlı yazdım
qu7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
qu7 ()yani ne olacak şimdi