Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()evet aynen
Hizmetkar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Hala muallakta değil mi? Hala yükseliş trendinde değil doğru mudur
strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()hayır böle birşey söz konusu değil. günlükte düşen trend kırılmadıkça üst hedeflere gidemez.
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Anladım hocam. Zaman ilerledikçe kapanışlar arttıkça destek seviyeleride yükseliyor değil mi? Gümğş 2.91 le 3.40 hedefini sağlamlaştırdı diyebilirmiyiz
1BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()şu anda evet. yarın sabah 07:00'a kadar açıdan ötürü 2,85-2,86 arasına kadar çıkacak bu değer şayet yukarı kıramaz ise.
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Ksnal orta bandı 2.79 mu
0BeğenmedimŞikayet
Yürübe ()Teşekkür ediyorum çok sagolun
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()ilk etapta yarın sabahki 07.00 mumuna kadar dikkat edilmeli.
Yürübe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hsn87 ()peki hocam tşk ler görüşlerinizi eksik etmeyin biz acemiyiz faydalanıyoruz
hsn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()bana al sat sormayın hocam lütfen, bu kendi kararınızdır ve size aittir. ben olasılıkları, kademeleri ve şarta bağlı yön tayinini ve tahminimi söylüyorum sadece.
hsn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yürübe ()Peki saat kaça dikkat etmemiz gerekiyor kırıp kirmadigini
0BeğenmedimŞikayet
aycor ()Ne zaman belli olur
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()sabah 7 mumundaki direnciydi o 2,9450 değeri. saatler ilerledikçe direnç seviyesi de kanal açısından ötürü artıyo şu anda 15:00 mumuna göre 2,9702. o nedenle hayır sayılmıyo malesef. 4h a göre şu anda 2,9702 ve 3,0302 dirençleri.
Yürübe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hsn87 ()hocam bende gümüş var 3.30 ortalamalı yarısını çıkayımmı düşecekse alttan alırım tavsiyeniz nedir mesuliyet sizin değildir
0BeğenmedimŞikayet
Yürübe ()Hocam öncelikle teşekkür ederim vermiş olduğunuz bu bilgiler için yaklaşık 4 saat önce 2.9450 direncini vermiştiniz bu yaklaşık 4 saattir bi direnç üstünde seyrediyor halen daha kırmış sayılmıyor mu?