Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0829 19:37:41
EUR 37.2059 19:37:41
USD 34.3290 19:37:41
ALTIN ONS $2736.8450 19:37:41

Grafiği gönderen: yunusbeyytr

btc 1h güncel grafiğimiz..

Yorumlar (29)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Aytullah ()

Inşallah dediğin gibi olur . Valla yalnış bir işlem yaptım canıma okudu resmen long açacak diye x20 den short açtım 5316dokardan onu düzeltmeye çalışıyorum ama btc fırsat vermedi durmadan çıkıyor zarar kes ni yaşam bilemedim zarar baya büyüdü.

cheffikretfidan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

cheffikretfidan ()

Sustun kardeşim yazıma birşey demedin

Aytullah için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

yunusbeyytr ()

arkadaşlar risk alan saatlik kapanislarda bu seviye üzeri 2 kapanışı takip edip alabilir . hedefler 4h grafikteki 6668 kirarsa 7k bol kazançlar stopsuz kesinlikle işlem açmayınız

yunusbeyytr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aytullah ()

Peki sence ne yapalım sağlam kazık attı btc ne var ne yok aldı elimizden normal hayata adapte olamaz olduk piskolojimiz bozuldu resmen 2017 den beri zararı kurtarmak için yapmadık bırakmadık en son baktık bankaya 210.000 borç var. eldeki belirten olduk üzerine birde kredi borcumuz oldu . cikamiyoruzda artık. Ne yapmak lazım tavsiyen ne

0BeğenmedimŞikayet

cheffikretfidan ()

Borsadan değil

Blacksin için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

cheffikretfidan ()

Tsk ederim sabırla nelerle tartildigimi tahmin edemezsiniz alıp bakmamak akışına bırakmak en güzeli şunu unutmayın ilkler herzaman zirvede olur

Cengiz1968 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

cheffikretfidan ()

2012 de bir arkadaşın ısrarı üzerine aldırdı kafa buluyor dedik adam bana aldırdı kendi cıktı ilerliyen zamanda ben tutdum 2017 de zirve gördü dedim devam böyle kolay da al sat yapamıyorsun ozamanlar btc özel tek bir telefonum var alıcı satıcı buluşup takas yapılıyor riski de var hele bu değerlerden sonra bilirkişiniz bilmem geçen ay 5000 btc sahibi biri 5 hesaba bölmüş şifrelerini saklamış hapse atmışlar kaçakçılıktan 5 yıl sonra çıkıyor ev sahibi herseyini atmış anlicaginiz adamın 5 bin btc si kala kaldı ulaşamıyor

Aytullah için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Blacksin ()

12 sene once hangi borsadan almistiniz?

0BeğenmedimŞikayet

Cengiz1968 ()

12 eurodan aldığınız btc leri tutuyor olmanızdan dolayı tebrik ediyorum :)

0BeğenmedimŞikayet

Aytullah ()

Ne zaman başladın bu işe.

1BeğenmedimŞikayet

cheffikretfidan ()

Eski bir Btc olarak 2012den buyana sana kardeş tavsiyesi kenarda duran parsa bu işi yap düşer de çıkarda panik yapma zora kosucam son kuruşuna kadar yatırıp kendini kasarsan mezar taşını kendin dikersin 12 euro da aldığım btc ler duruyor misal telde netlere cıktı satmadım daha üzerine alıyorum kendimi yormicak şekilde

Denizseda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kaan14531995 ()

Almak için hangi seviyeyi bekleyelim dostum

0BeğenmedimŞikayet

Denizseda ()

Satmıştık işte dün alsaydık zarar çıkmıştı hemen hemen

0BeğenmedimŞikayet

cheffikretfidan ()

Sen naptın zarardan sattım sanirsam

0BeğenmedimŞikayet

cheffikretfidan ()

Sen Martin zaradan sattin sanirsam

0BeğenmedimŞikayet

Aytullah ()

6277 aldık dün 5899 da stop patladı sabah kalktık yukarda kural tanımıyor bu kimse bilemez oldu ne olacağı nı. Stop koymak iyimi kötümü anlamadım gitti

0BeğenmedimŞikayet

Denizseda ()

Bak görürsün usta 6700 6800 leri görücek yine ve biz ölece bakıcaz ay kapanmadan son bi. Yğkselicek

HappY1234 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Denizseda ()

Dün kaçta yükseldi bu ben 4 te bıraktım o ana kadar düşüş vardı benim uyumamı beklemiş

0BeğenmedimŞikayet

HappY1234 ()

Şimdi alsam düşse daha çok üzülcem en iyisi bekliyim yükselirsede kafamızı duvara vuracaz :)

0BeğenmedimŞikayet

Denizseda ()

Zararla bırakmak istemiyorum elimizi neye atsak zarar bırakıo

0BeğenmedimŞikayet

Dtyns ()

Slm ben dün bozmadım şimdi kardan zarardayım acele ettin sen yapmak istediğinin tersini yap acele etme

0BeğenmedimŞikayet

Denizseda ()

Beklemedeyiz Hocam ozaman

0BeğenmedimŞikayet

HappY1234 ()

Bende eve yeni girdim sürekli düşünmekten bıktım

0BeğenmedimŞikayet

Denizseda ()

Sinirden kendimi dışarı attım usta

0BeğenmedimŞikayet

yunusbeyytr ()

dün pozitif uyumsuzluk olduğunu söyledim 6k da ama 5850lerde çalıştı bu platforma yazamadım dostum . saatlik kapanışlar takip edelim fake atıyorsa olabilir şimdi burdan mal aldırıp çakadabilirler btc sever böyle şeyleri .. dikkatli olalım

0BeğenmedimŞikayet

HappY1234 ()

Dünden bugune 10 bin lira fark ediyor cidden sinirler bozuk

0BeğenmedimŞikayet

Denizseda ()

Hocam anlamıyoz gireceğimiz zaman yazın sorumluluk bizde burdan girişir burdan girilme diyin baktıkça ekrana sinirlerim bozuluyor dün alsaydım zarar kalmamıştı

2BeğenmedimŞikayet

yunusbeyytr ()

6347 üzeri 2 kapanış yapmadan girmeyin 7 mumuna kadar

coni için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

coni ()

yunus hocam kırılım yönü 6400 de mı bellı olur

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum