Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
1BeğenmedimŞikayet
MelisBen ()Çok teşekkür ederim
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam iki formasyon oluşumu var ve ikisin de de gördüğümü paylaştım. Ama şunu da defalarca söylerim her formasyon yüzde yüz çalışacak diye bir kaide yok ben gördüğüm formasyon oluşumlarını paylaşırım. paylaşırım ki insanlara faydalı olsun ışık tutsun diye izleyip göreceğiz
MelisBen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MelisBen ()Yani sterlin yükselişe devam edicek 9.60 lara kadar öngörünüz mü var? 7.55den almadığıma çok üzülmüştüm... Pazartesi gecesini sabırla bekliyorum..
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Serhat hocam dedim ya ben sadece tekniğe inan bir kişiyim olayları takip etmem onun için olaylara dayalı böyle yorum ve analiz de yazamam. sen haberler olaylar önemli diyorsan önemlidir. haberleri ve gelişmeleri de senden öğreniriz
Doktorrbune için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
Doktorrbune ()Akif hocam iyi akşamlar , burda şöyle bişey söylemek ıstıyorum 1 hafta önce ıngılterede ekstra bi faiz indirimi beklentisi daha vardı. Pespese yapılan ıkı ındırımden sonra üçüncüsünun olmaması sterline olumlu yansıdı. Bi hafta önce olumsuz olan fiyatlama faiz kararından sonra olumlu fiyatlamaya döndü. Teknik olarak bakarsak ta Gbp ıkılı dip. 1600 pips düşen bi parıtenın 800 pips düzeltme yapması beklenırdı zaten , olumlu gelen faiz haberi ıle 1.25 r kadar geldı parıtemiz. Herkese iyi akşamlar iyi haftasonları dilerim
-1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam haberlere göre işlem yapanlara veya haberler önemli diyenlere söyleyecek sözüm yok şahsen ben inanmıyorum ve bu görüş beni bağlar. haberlerin önemli olduğuna inan arkadaşların görüşlerine de saygı duyuyorum.
Semacan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Semacan ()Haklisiniz hocam sizi tebrik ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()doğrudur hocam ben haberlere bakmam benim için trent önemli haberler önemli bilmem geçen hafta parite 1.14 te ingiltere batıyordu da bu hafta ingiltere hemen toparlandı mı 1 haftada ne değişti? o yüzden ilgilenmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Semacan ()Ficht not dusurmus diye haber vardi ondan soyledim
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()bir şey mi oldu hocam isterse gaplı açsın tekrar o gapı doldurur. gece hacim az oluyor bazen olabilir olsun bizim için önemli değil
0BeğenmedimŞikayet
Semacan ()Akif hocam gbp pazartesi gap olma ihtimali var mi
1BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()7.85 girmiştim dün 8.01 çıktım acaba hatamı yaptım diye kendimi yargılıyorum
1BeğenmedimŞikayet
Semacan ()Hocam hosgeldiniz
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam dolar tl de 6.38 altına düşerse obo var çalışır 6.25 ve 6.15 ler gelebilir ama henüz çalışmadı. belkide ortam müsait olmadığı için ancak parite güçlü olduğundan dolayı sterlin tl de düzeltme gelirse sığ olur
venomgt58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Selamalar hocam elinize sağlık bu düzeltme hareketi kaça kadar bir salınım gösterir