Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Saygıdeğer arkadaşım ben alim- satım veya bekleme konusunda maalesef telkin ve tavsiyede bulunmuyorum. Ons'lara gelince kısmı yukarı hareket yaptırabilirler, üst dirençleri test etmek isteyebilirler, ancak her yukarı hareket cılız ve sanki çaktırmadan satıyor gibiler. ons'larda düzeltme beklediğimi daha öncede ifade ettim. Bu tabi ki benim görüşüm, beklentim. Bu piyasa da asla fırsatlar bitmez, henüz kaçan uçan bir şey yok. İşlem konusunda Karar ve takdir sizin. Bu kendi görüşüm de yanılabilirim de. Bu gün haftalık kapanış rakamlarını bir görelim, hayırlısı ile yarın geniş kapsamlı değerlendirme yapar, paylaşırım. Belki saygıdeğer hocalarimizda yarın bizlere katkı sağlayabilirler. İyi akşamlar.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Nakitim var. Düşüş kesimse burdan satıp Altan alsammi diye düşündümde.
Lazkopto için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lazkopto ()vade sorunun yoksa burdan zararkes tavsiye edilmez nakitin yoksa 3 te 1 lik kısmı bozup al sat yapabilirsin
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Sabah Yılmaz ustadin sordum son kez sizden bir sormak istedim.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()İyi akşamlar. Çok az zamandan bu yana bu siteye girdim ve sizi fark ettım. Hiç bilmiyordum dolardan 6,90,6,50 ledin almişim. Şimdide gümüş zararda. 3,54,3,43,3,30 lardan var. 3,00 din 4 k toplam baya var. Girafige göre geri çekilme gözüküyor. Şimdi burdan zararkes yapmayı düşünüyorum. Bana fikir verebilirmisiniz. Altin vardi kar ve zararsiz çiktim. Gümüşten kurtulsam bi daha bulaşmam sadace gram altin alcam inşaalla.
1BeğenmedimŞikayet
00Ufuk ()Estağfurullah hocam. ben tl ile aldım dolar dun. sterline cesaret edemedim.
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Amin İnşallah
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Evet özür dilerim, unuttum birazdan USD grafiğini paylaşırım, Sterlin ile hiç ilgilenmedim. sn. @00Ufuk hocam. :)
00Ufuk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
00Ufuk ()@admin bizlere faydası olan hocamız üstadımız
@Ennsar hocamıza grafik paylaşma yetkisi verriseniz seviniriz. saygilar.
Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Hayırlı cumalar muhterem kardeşim
Seco10 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Çok Teşekkür ederim. saygıdeğer @The_RePaN hocam.
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Eline sağlık hocam aynı şeyi görüyoruz.
4 saatlik üçgen formasyon içinde kalıyor.
@admin grafik atma izni verebilse atacağım ama malesef adminin insafına kaldık.
0BeğenmedimŞikayet
00Ufuk ()Hocam dolar ve sterlin yorumu yapacaktınız unuttunuz herhalde. saygılar
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Hayırlı cumalar olsun cumanın bereketi tüm müslümanların üzerine olsun değerli hocam