Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
buhek ()sayın hocam, uygun olduğunuzda , bu gbp/usd parite için bir yorum yapar mısnız... 1.22 yi geçtik diyebilir miyiz, artık buradan biraz daha beklemek uygun olur mu...1.32 önemli diye bir notu var akif hocanın... o rakamları beklediğimizde, geçip geçmediğini , geri döndüğünü ya da ilerlediğini nasıl anlarız... yani düzeltme çekilmesi değil de "artık geri döndü" dediğimiz noktayı nasıl anlarız ? biraz uzun oldu... kusura bakmayın lütfen.. saygılar
Goldygoldy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
thecomest0orm ()gbp/usd paritesi var onunla ters işlem yapıyoruz örneğin gbp ' de isem o parite sayesinde usd geçebiliyorum
Goldygoldy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
thecomest0orm ()@Akif44 evet hocam şuanda gayet dediğiniz gibi iyi gidiyor.
bu arada bi düzeltme bekliyomusunuz parite olarak
thecomest0orm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldygoldy ()Merhaba ben Tfx kullanıyorum yeniyim dolar ve altından erken çıktım sizin gibi çok Zarar ettim git çıktan. Zahemet olmaz ise sterlin almıştım uygun olduğunda dolara geçmek istiyorum Nasıl yapıyorsunuz ilk önde TL'ye mi geçiyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
thecomest0orm ()Aynen öyle hocam sorun yok gönlümün rahat
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam kısmette neyse o gerçekten hayırlısı olsun diyelim
1BeğenmedimŞikayet
thecomest0orm ()sorun yok sadece üzüldüğüm yaptığım her panikte ' çebime zarar veriyorum kardan olan zararlar :( 1.14 küsürlerden almadım gittim 1.1836 dan aldım mesela sonra gittim 1.22 sattım şimdi tekrar 1.2386 öyle bişiden aldım kısmet bakalım şuanda güzel gidiyor
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam benim fikrim belli tutmak tarafında beklediğim hedefler gelirse değerlendiririz görünen şu anda hava olumlu
1BeğenmedimŞikayet
Semacan ()Yok akif hocam sizin gibi tecrubeli olmayan birinin dediklerini kulak asmam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam dolar endexinde obo var düşecek diyorum birisi ben hayatımda böyle obo görmedim diye atıfta bulunuyor sonra kayboluyorlar onlara dikkat edin sizi yanıltmasınlar
Semacan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Semacan ()Tamam hocam cok tsk eederim
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam o gün olsun değerlendirme yaparız yalnız güçlü bir toparlanma varsa bir emtiadan o emtia olumlu demek
0BeğenmedimŞikayet
buhek ():))yani bu gbp dövizini satmak daha riskli... elde tutmak daha az riskli ... tamamdır hocam, teşekkürler bilgi paylaşımı için
1BeğenmedimŞikayet
Semacan ()7.60 gbp var hocam bende tuticam siz ne zaman satarsaniz bende o zaman satacamm tsk
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam ben tutacağım risk almaktan korkuyorum karar sizin
buhek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam ben tutacağım siz ne yaparsanız onu bilmem
0BeğenmedimŞikayet
buhek ()sterlini elde tutmak lazım ki... tepe görürse usd. ye geçiş yapmak lazım... hocam eksik olmayın , teşekkürler.. bir soru hakkım daha varsa: TL ye bir kısmını geçmiş olsak, bir yerlerde TL karşısında düzeltme yapar ve alttan alım imkanı verir mi dersiniz .. tşkler
1BeğenmedimŞikayet
thecomest0orm ()hocam 1.22 çıkış yapmıştım bugün üzerine güzel attı tekrar almayı düşünüyorum yürüyor şuanda
0BeğenmedimŞikayet
Semacan ()Kar satislari bitse yukselis devam
0BeğenmedimŞikayet
Semacan ()O zaman elde tutulur degil mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam gördüğüm şu an bu ilerde neler olur bilmiyorum. ama bildiğim bir şey varsa o da sterlin dolar bir daha buralara düşmemek üzere yükseliyor
0BeğenmedimŞikayet
buhek ()ooovv.. hocam o zaman satmak yerine, 1.33lerden parite yapılabilir... elde tutmak daha iyi
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam dün 1.2960 a gözünü diken sterlin dolar bu gün itibarı ile 1.3360 a gözünü dikti
1BeğenmedimŞikayet
buhek ()hocam saygılar ... acaba, gbp/usd paritesinde, biz elimizdeki gbp yi 1.28-29 sularında dönsek USD ye, sonra bir düşme mi bekliyorsunuz? sonraki aşama hakkında bilgi paylaşabilir misiniz
tşkler