Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()size de hayırlı kazançlar inşallah.
Elazığ23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elazığ23 ()bereketli olur ınşallah
argentum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()kardeşim ufak bir birikimimiz var değerlendirmeye çalışıyoruz herkes gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Elazığ23 ()Yani o kadar malı olan gümüşle işi olmaz
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()hahaha yok malesef. öyle yazınca daha inandırıcı oluyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Elazığ23 ()O kadar malın varmı ki
0BeğenmedimŞikayet
Dolaringggg ()Doğru valla sen de haklısın
0BeğenmedimŞikayet
Efe04 ()Ustama likee
0BeğenmedimŞikayet
BİGALI1717 ()Yani aşığı mı , yukarı mı
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()tabi JP Morganda dayıoğlu çaycı olanları genellemenin dışında tutuyorum :))
0BeğenmedimŞikayet
Ecrndgn ()Adam gibi adam doğruyu diyor
3BeğenmedimŞikayet
argentum ()düşecek mi çıkacak mı bilsem evi arabayı yatı villayı katı hanı hamamı uçağı satıp gümüş alırdım. ben biliyorum diyen yalan söylüyordur, bildim diyen de içinden iyi attık tuttu diyordur emin ol.
Dolaringggg için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dolaringggg ()Abi anlamıyorum o yüzden
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()Sizin de grafikleriniz çok detaylı. sizin de emeklerinize sağlık. takipteyim :) saygılar benden.
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
argentum ()türkçe yazdım zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Depreshift ()türkçesi dönmesini istiyoruz dönmesse gümüş düşer
0BeğenmedimŞikayet
Depreshift ()temennimiz tekrar dönsün artık çakılmadı gitti
0BeğenmedimŞikayet
Dolaringggg ()Türkçesi ne çıkacak mı düşecek mi gümüş
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Emeğine sağlık kardeşim. Bende dört saattir ayrı ayrı attığım rasyo grafikleriyle anlatmaya çalıştım. İnşallah seninle beraber daha etkili olur. Ben yıldızları açmayınca arkadaşların çoğu dikkat etmiyor. Saygılar, sevgiler kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()evet malesef öyle. bugün gümüş ons yatay sayılır, ama rasyo altın ons artışı kadar arttı yüzdelikte. yani gümüş sağlam bir dirence toslamış görünüyor.
Fencix için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seco10 ()Biz söylesek:)
Fencix için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fencix ()Ürkütücü bir tablo(