Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()14.57demissiniz burada kapatırsa alım yapilirmi yani uzman hocamm iyi akşamlar
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
GRAM_GRAM34 ()Sağol abi allah razı olsun senden terste kalmaktan kurtardın en azından beni :)
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()İş yerimden çıkıyorum. Yarın bakarım sn. @00Ufuk hocam, iyi akşamlar.
00Ufuk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ascos ()Katılıyorum
Savaş006 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Teşekkür ederim tanımlamanız için hocam, siz dahil site de ki tüm beyler beyefendi ve hanım arkadaşlarımız da hanımefendidir, benim için , iyi akşamlar. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()yaw onların makası vergisi beni bunaltıyor dostum... kaçtan girilir?
Hürkuş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Biraz önce paylaşmıştım, Ben gün kapanışı rakamlarını bekliyorum @Bağlayıcı hocam, sonra hayırlısı ile işlem düşünürsem yarın sabah, inşallah bura da paylaşırım. iyi akşamlar, kalın sağlıcakla.
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ascos ()Hocam varol sen
0BeğenmedimŞikayet
Hürkuş ()Ful bekliyorum TL de.. Kraliçe takibinde olsun kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
00Ufuk ()Hocam dolar sterlin hakkında bi düşuncen varmı
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Biliyorum, saygıdeğer arkadaşım. tabi kide sıkıntı yok, siz rahat olun lütfen. İşin tuzu biberi. :)
Kral7714 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()sen bu sitenin ayakları yere basan BEYEFENDİSİSİN...
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Henüz Kaçan, uçan bir şey yok, bakalım saatlik düzeltmede ne yapacaklar, dört saatlik grafiği bozacaklarmı. ? , bu tabi benim düşüncem, dedim ya yanılmış ta olabilirim. Siz lütfen yine de kendi bildiğiniz gibi yapın. sn. arkadaşım, iyi akşamlar.
GRAM_GRAM34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
nur33 ()Teşekkür ediyorum düşünceniz ve kibarlığınız için
1BeğenmedimŞikayet
Kral7714 ()Espirisine söyledim üstad sıkıntı yok iyi akşamlar:)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Uzman kardeşim olurda düşüş olursa kaça kadar düşüş bekliyorsunuz oraya emir vereceğim teşekürler simdiden
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Valla sn. arkadaşım, gün içi bir çok hocamız paylaştı ben bir kez daha ifade etmeye çalışayım. Ons altında 1633 üzeri günlük kapanış, ons gümüşte de 14.57 günlük kapanışı önemli diye düşünüyorum, işlem karar ve takdiri sizlerde. iyi akşamlar.
nur33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GRAM_GRAM34 ()Gümüş almaya niyetlenmiştim ama sen atınca grafiği vazgeçtim, hayırlısı bakalım abi
4BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Estağfurullah kral, ben bu güne kadar bu forum da hiç bir arkadaşımı incitecek laf etmedim, etmem de. Tüm arkadaşlarım benim için kıymetli, değerli. Sadece nacizane faydası olabilir diye grafikte gördüğümü paylaşayım dedim. Tabi ki de nihai alım- satım veya bekleme kararı sizin. ben yanılabilirim de. İyi akşamlar.
Kral7714 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nur33 ()Hocam 14.57 nin önemi kalmıyor o halde kırdığı için alınır gözüyle bakmaya başlamıştım
0BeğenmedimŞikayet
Kral7714 ()Bana laf atmışsın:))
0BeğenmedimŞikayet
son_veda ()like. üstat. emeğine sağlık.