Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()İyi günler hocam sağlık günler bu grafik ve yorumunuz gerçekleşti hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ha_mur ()Ustaların ustası..
0BeğenmedimŞikayet
Rıcmen34 ()Öncelikle analiniz için teşekkürler düşünceniz ne yöndedir düşüş mü olucak yoksa yükseliş mi ve gram düşüş olunca kaçtan alınmalı düşüş olmasını kaçtan alınmalı arkadaşlarımızı bilgilendirirsen
0BeğenmedimŞikayet
yeniank ()Kolay gelsin hocam Fiziki altın satalım mı yüksek fiyattan ne önerirsiniz gram artımak istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Tarbaz hocam sayılarla alım firsatlari nedir grafikten pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Hocam benim bankada makas yine çok o yüzden garanti bankasına geçmeyi düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Değerli yorumlarınız için çok teşekürler Allah razı olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
sinop57 ()Hocam herşey için teşekkürler Vakıfbank dan makas aralığı 6 TL olmasına rağmen 330.50den sattım hepsini alım için takipteyiz Allah sizden razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()gram hangi desteğe düşe bilir. alım yeri neresi olabilir hocam.
1BeğenmedimŞikayet
apay ()altini ons olaakdegerlendir yoksa bir degeri yok altin dersin dolar ters yapar altin analizleri ons hareketleri ve dolar
0BeğenmedimŞikayet
Esfandiari ()Emeğine sağlık bende 320 altı imkansız diyodum.