Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0899 02:57:36
EUR 39.9136 02:57:36
USD 36.5973 02:57:36
ALTIN ONS $2937.9900 02:57:36

Grafiği gönderen: karahilal

⭐⭐⭐karahilal ()
Gram Altın
STERLİN

Geçen hafta 3.85 Altın a kırılır 3.80'ler alım fırsatı verir demiştim. Nitekim o alımların haftasına başlıyoruz.

Perşembe günü İngiltere Merkez Bankasının bir toplantısı var. Bu bahsettiğimiz alım fırsatı Çarşambaya kadarlık süre ile sınırlı olabilir. Ben şahsen bir faiz kararı beklemiyorum ve fiyatların Yeşil çizgi üzerinden devam edeceğine inanıyorum... Asıl belirleyici unsur mor elips ile gösterilen zaman diliminde mumların nerede olacağı...

Fiyat elipsin üzerinden devam ederse tepe noktası 4.00 olan bir trende giriş yapabiliriz. Bunu faiz kararında yanılmam daha da hızlandırabilir. Fiyat mor elipsin altında sürerse bu defa 3.80 desteğine yöneliriz. Kırarsa 3.78, 3.76 görülebilir ama ihtimali çok zyıf görüyorum.

Bu durumda tepe noktası 3.875 olan bir başka yükselen trende gidilir.

4.00 sterlin için kaçınılmaz gibi görünüyor benim açımdan. Perşembe günkü toplantıdan faiz kararı çıkarsa süreç hızlanır.

Param olursa Çarşamba günü akşama kadar sterlin alıp unutabilirim yaz başına değin. Altın aldık unuttuk, ruble aldık unuttuk, frank aldık unuttuk... N'olcek bizim bu hallerimiz?

Yorumlar (3)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

Alt yorumdaki grafiğimiz hatasız biçimde çalışmaya devam ediyor.
Sterlin elips bölgesini geçmiş yeşil kesik çizgi üzerindedir.

Bu çizgi üzerindeki her 4 saatlik kapanış yeni bir destek noktası oluşturacaktır. yeşil çizginin nereye gideceği ise zaten grafikte mevcut.

GBP/USD paritesi yapan arkadaşlar için bu gece çok önemli. Sterlin lehine veya dolar aleyhine gelişecek bir konuşma/karar pariteyi 1. 51'lere atabilir. Riski alan alsın (Ben riske gireceğim)

Şayet dolar aleyhine veya sterlin lehine bir durum oluşmaz ise parite klasik hareketini yapar sterlin dolarla uyumlu biçimde artar yine yoluna devam eder. Bu defa da sterlinden gerekli kâr alınarak TL'ye çıkış yapılabilir.

0BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

Alt yorumdaki grafik üzerinden konuşursak;

Sterlin kritik 3. 82 bandı üzerinde tutunup elipsi içerisindeki 3. 84 değeri üzerine attı kendisini. 4 saatlik 3. 84 üzeri kapanışlar ile yerini sağlamlaştırıp yeşil hat üzerinden ilerlemesini bekliyorum.

Faiz kararı yahut buna ilişkin olumlu bir beklenti 3. 87. 5 yolculuğumuz çok hızlandıracak. Perşembe büyük gün olabilir.

1BeğenmedimŞikayet

EuroTürk ()

Notumu aldım emeğinize sağlık.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum