Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1699 16:52:03
EUR 48.0487 16:52:03
USD 41.0435 16:52:03
ALTIN ONS $3408.7350 16:52:03

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
dolar 20150404 Günlük Yakın Plan Grafik,

Dolar Grafik Göstergelerine göre, düzeltme başlamış olup, devam etmektedir,
Düzeltmeler bazen YATAY bir bant aralığında, Fiyatın aşağı yukarı hareketleri ile tamamlanabilmektedir, Bu açıdan 2.64680 ve 2.53970 yatay bandı izlemeliyiz,
Fiyat 2.53970 Altın a sarkması durumunda, düzeltmenin düşüş şeklinde devam edeceğini düşünebiliriz, 2.53970 kırılırsa, HEDEF ;
2.64680 - 2.53970 = 0.1071
2.53970 - 0.1071 = 2.4326 civarında ve 100 G ÜHO olması beklenebilir.

Grafik üzerinde, sol üst köşede 10, 20, 50, 100, 200 G ÜHO değerleri vardır,
ZAMAN GEÇTİKÇE, Fiyatın altında olduğu, (10, 20) ÜHO değeri daha düşük olur,
Fiyatın üzerinde olduğu, (50, 100, 200 ÜHO değeri ise daha yüksek olur,

2.38964 değeri Doların 2014 zirve değeri olup, Fiyatın o seviyeye sarkması normaldir,
Doların GÜÇLÜ, TL. nin ZAYIF olması nedeniyle, bu değerin görülmeme ihtimali de vardır.
Grafikteki günlük çubuklar beni yanıltmıyorsa,
daha önce 2.43176 ile 2.44937 arasında GAP yani boşluk oluşumu görünüyor,
Fiyat boşlukları sevmez ve mutlaka doldurur, bu açıdan 2.43176 civarına sarkma olabilir.

Dolar Fiyatı gelecekte şu olur, bu olur şeklinde bir iddaada bulunmadan,
TAHMİN ve DÜŞÜNCELERİM bunlardır,

Kendi değerlendirmenizi siz yapınız, ben bakış açısı sundum.

Her insan, kendi risk ve tercihlerinin sonucunu yaşar.

Yorumlar (4)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

Cumartesi gecesi paylaşmış olduğum,

DOLAR 20150404 Günlük Yakın Plan Grafik,
ve düşüncelerim ALT YORUMDADIR.

3BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@AYN arkadaşım,
aşağıdaki sorunuza,

''Hayırlı geceler abi, dolar bu yatay düzeltmede 2, 60 lara tekrar degebilirmi, tesekkur ederim''

ALT YORUMUMDA paylaştığım, Dolar grafiği üzerinden cevap vermek istiyorum,
Grafikte gördüğünüz gibi dolar bir düşüş kanalındadır,

bugünlerde dolarla ilgili OLUMLU VERİ gelmiş olsaydı,
düşüş kanalının üst çizgisi olan 2. 60 - 2. 61x e kadar yükseliş yapma potansiyeli vardı,
ancak Cuma günü gelen verinin kötü olması nedeniyle, başlayan düşüşün 2. 56966 desteğinin hemen altında 2. 56895 kapanış olmasını olumsuz buluyorum, ayrıca Cuma günü dünya piyasalarının kapalı olması nedeniyle;
kötü verinin, önümüzdeki haftada, olumsuz olarak değerlendirilmeye devam edeceğini TAHMİN ediyorum.

0BeğenmedimŞikayet

AYN ()

Hayırlı geceler abi, dolar bu yatay düzeltmede 2, 60 lara tekrar degebilirmi, tesekkur ederim

1BeğenmedimŞikayet

BÜLENT ()

Saygılar abim... sırf Teşekkür etmek için bu saatte giriş yaptım... grafik şahane olmuş... saygılar iyi geceler :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum