Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0470 08:07:25
EUR 36.1784 08:07:25
USD 34.5315 08:07:25
ALTIN ONS $2687.8350 08:07:25

Grafiği gönderen: Özgürcük

bunu yapacak bunu yapmadan düşemez kısa vade de bu olacaktır. buğün olmazsa yarın olacak ama olacak dün olmazsa buğün olur dedim şimdide diyeceksiniz ki dünde böyle demiştin demek ki şeşmişim insan oğlu şeşerde beşerde derler :)

ama gerçekten tüm kalbimle söyliyorum teknik olarak bu rakam gelmeden düşeceksede düşmemeli ve her zaman derim teknik işler temel destekler

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Gold87 ()

Inşallah gelir hocam ben bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

Ferhat07 ()

ONS altının durumunu hiç beğenmiyorum hocam.. sağlık krizi pik sevisini sanki bitirmiş gibi, eşi olayları malum..1560 a teknik anlamda çanak oluşumu için gelmek zorunda .. doların 6.30 a geri çekilmesiyle muhtemel olabilir.. oda gr altını 316 civarı yapar... ons altın yükselen grafiğin altında seyrediyor..1450-1430 lar gündemde gibi.. saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

Yujiro ()

hocam bu hafta gelmesi benim için yeterli 1-2 gün sarkma olabiliyor her şeyde :)

0BeğenmedimŞikayet

aycor ()

Düşüş bitti mi olacak mı

0BeğenmedimŞikayet

Madenciii ()

seviyoruz seni abi

0BeğenmedimŞikayet

Yarcan ()

Abi grafikden anlamam ama geçmişleri okudum senin genelde tutuyor hala umitliyim ben ? emeğine sağlık inşallah bundada haklı çıkarsın ?

0BeğenmedimŞikayet

Asyam_12 ()

1563 te gram kaç TL olur

0BeğenmedimŞikayet

Leyla82 ()

İnş dediğiniz olur. Ben bu durumda zararsız kurtulur ve uzun süre altın defterini kaparım. Çünkü yordu
Bu arada mesajları çok kez yazıyor olabilirim sanki düşmüyor sayfaya

0BeğenmedimŞikayet

Leyla82 ()

Hadi inş. O dediğiniz rakam gelse ven zararsız kurtuluyorum ve uzun vadede altın işine girmicem.. Bana göre değilmiş

0BeğenmedimŞikayet

Kervan00 ()

Katılıyorum usta size tebrik ederim 1560 deydikten sonra büyük düşüş beklentisi icerisindeyim ama hayırlısı iyi günler dilerim

0BeğenmedimŞikayet

Ramazan_21 ()

Hocam 1563 u gorurse tekrar dusermi yoksa cikisa devammi eder 325 ten tersteyim yarisini mi ciksam hepsini mi ciksam

0BeğenmedimŞikayet

bbyrm3 ()

cilacak mi kisa vadede hocam

0BeğenmedimŞikayet

ramazan4747 ()

böyle yorumlara bu ara ihtiyaç var teşekkürler üstat eline emeğine sağlık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum