Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Kadir__1987 ()Kısa vade ons için (2hafta)fikrin nedir
0BeğenmedimŞikayet
rptor ()haftalık kapanış için mi günlük kapanış için mi üstad?
21BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()@Legolas1985 bak kardeşim şimdi anlatayım 1451 kanal dip rakamı grafikte gördüğün gibi şimdi 1561-3 gelmeli ki yükseliş kanalı devam etsin şayet bu gelmez ise kanal değişir teknik olarak bunun akabinde 1451 altına da sarkar. benim grafikte 1451 altı yok dediğim yer burası ayrıca bu kısa vade rakamıdır. Şimdi gelelim diğer rakama 1257 rakamına bu rakam ise 1563 ü yapsa dahi gelmesi ön görülen rakam bunun bozulması için isede ons 1563 üzerinde haftalık kapanış yapmalı. ben 20 yıla yakındır trade yapıyorum ve birçak acemi yatırımcı gibi ilk yıllarımda sadece al sattan para kazanmaya çalışarak çok paramıda kaybetmişimdir. Trade yapan insanlar her olasılığpı düşünerek yapar ve sadece kısa vade trade ile uğraşmaz. bu yuzdende alım yapan herkese yada trade yapan herkese elde mutlaka tl bulundurun diye anlatırım. benim yazdıklarımı takip etsen neyi neden dediğimi anlarsın ancak toplumumuzun genel yapısı gereği direkt eleştiri yapmak anlamadan sormadan sorgulamadan eleştirmek normal bir şey olarak gelsede normal değil bilmeni isterim. dediğim gibi farklı bildiğin bişey var ise sende anlat bende diyim ki adam haklı helal olsun ben yanlış biliyormuşum bundan hayatta eğrilmem
0BeğenmedimŞikayet
Dogan8940 ()Tahmini gram kaç da 324 mü yapar gram
0BeğenmedimŞikayet
GainFULLTechnic ()Sonrası yok mu?
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Ama gidemiyoruz:(
0BeğenmedimŞikayet
Dumanlı06 ()Emeğinize sağlık beklenti 1561 sanırım ne zamana kadar çıkar oraya
0BeğenmedimŞikayet
dileknurk ()Ne zamana gidecek acaba
0BeğenmedimŞikayet
qu7 ()Yükselecek mi yani