Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
1BeğenmedimŞikayet
SON_17 ()Eski üyeyim, sitenin sadece sessiz izleyicilerindenim ilk yorumum size nasip oldu? Cuma günü öğleden sonra k. türk özel kura geçmek nasip oldu. Tam uygulamayı yükledim baktım ki şelale kur gr 322 lerden sizin dediğiniz gibi düşer korkusu alamadım. Tekrar 330 yaklaştı, ancak kapanisa yakın sizin YTD senaryonuzdan cesaret ile 326 civarı aldım. Allah razı olsun @Onursallls. Nacizane Tradeplus marj az görünüyor. Bereketli kazançlar dilerim tüm siteye
0BeğenmedimŞikayet
maXi_3226 ()Tfx den satti abi
0BeğenmedimŞikayet
Eh___ ()kuveyt açmadı daha henüz
0BeğenmedimŞikayet
FAYS ()Abi tfx den 330 77 den
Bizim bankada marj 129 kuruş
0BeğenmedimŞikayet
Gold_Lawyer ()Emir verenler kur değişiminde satış yaptılar üstad**
0BeğenmedimŞikayet
AbdurrahmanZk ()25 dakika sonrami acilcak acaba
0BeğenmedimŞikayet
kuaforr ()Onur abi senin senaryo işleyecek gibi gözüküyor su anda
0BeğenmedimŞikayet
goldenage1990 ()TFX makas 170 civarı. Ona rağmen 331den satış yaptım
0BeğenmedimŞikayet
Kazanıcam ()TFX den 400 gr sattım, 332 den . Makas aralığı 1.65 bu gece.
0BeğenmedimŞikayet
kuaforr ()Aynı durum bende de var abi
0BeğenmedimŞikayet
Celikss ()Tfx satanlar arasıra aciyormus Kuveyt kapalı
0BeğenmedimŞikayet
Teknisyen10 ()Aynen makas var
0BeğenmedimŞikayet
Keton ()Hocam kuru değiştiriyor ama marjli alış 3.39 du 3.57 oldu
0BeğenmedimŞikayet
Reha58 ()Bu seninbankan mı kuveyttürk mü?
0BeğenmedimŞikayet
Sorgun ()Tfxden satuyolar usta
0BeğenmedimŞikayet
sezgin7868 ()sallıyor millet.
0BeğenmedimŞikayet
üçüz ()valla bilmiyoruz burdayız yok bir hareket.
0BeğenmedimŞikayet
GramAkıl ()Emirden satmıştır