Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Gunaydin, emeğine sağlık bol kazançlar, iyi çalışmalar..
0BeğenmedimŞikayet
hergundolar ()Geçende xrp için bunları söylediler elimden bi çıkardım soluğu 0.30 0.33 lerde aldı aynı şeyleri söyleyenler var yine ben satıp satmamak arasında çok kaldım. Dün baya haber yapıldı XRP bitcek eriyecek korkmaya başladım XRP'den iyice direk BTC geçip altlara takılmayım diyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Adigex ()Olurda BTC yukarı yol almaya başlarsa xrp de yukarı hareket başlar ve ilk test edeceği yer 0,247 kısa süre sonra da 0,254 usd. Burası kırılırsa
0,27 usd gelebilir. 0,27 usd üzerinde kapanış ise bize bizi 0,288 e kadar taşıyabilir ancak bundan sonrasını şu an analiz etmek her babayiğidin harcı değildir. Ayrıca şu an risk %50 dir. Ben hala alım yapmaya cesaret edemedim açıkcası. Hareket var yukarı yol aalcak gibi kıpırdamalar sinyaller var lakin sütten dili yanınca insanın yoğurdu üfleyerek yemek istiyor.
Durum bu herkese sevgiler saygılar.