Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
7BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Altın/Ons'ta günler öncesinde alt grafiği paylaşarak 1649 dolar seviyesinin öneminden bahsetmiştim arkadaşlar.Hatta yine alt yorumda sorulan bir soruya düşüş beklediğimi belirtmiştim.Şimdi yorum grafiğimize baktığımızda ters bayrakların açıldığını ve 1583 desteğinin önemini görmekteyiz.Buna göre Altın/Ons bir süre 1583-1607 dolar arasında zigzag'lar çizecek gibi duruyor.1583 dolar altında 1-2 gün kalırsak şayet anlayın ki 1528 dolar seviyesine kadar salacak.Tabi bunlar tamamen teknik sonuçlardır.Temel de haber akışı ile gelebilecek yükselişler olursa orasını bilemeyiz.1607 dolar üzerinde günlük kapanışlar gelmedikçe yükseliş zor görünüyor arkadaşlar.
Gram Altın için volpan (4 gün önce)
hocam grafiği ynlış okumuyorsam 1600-1620 bandınıda görebilir mi
Black_eaglE için cevaplandı (yorumu göster)
Gram Altın için Black_eaglE yorumu (4 gün önce)
Aynen öyle.1649 dolar seviyesi Altında düşüşlere hazırlıklı olmak lazım.
volpan için cevaplandı
0BeğenmedimŞikayet
[Tuğra] ()Hocam teşekkürler allah razı olsun. Emeğinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
volpan ()hocam grafiği ynlış okumuyorsam 1600-1620 bandınıda görebilir mi
0BeğenmedimŞikayet
Ferhat07 ()Geri çekilme dünkü konuşma sebebiyle panik satışları ve ay sonu şirket hedef tutturma ma korkusundan olabilir..1650 altında ikinci kapanış 1620- 1595 $ çekebilir.. ayrıca saat 11 gibi yazmıştım.. 4bsaatlik kapamışlarsa bir çanak oluşma durumu mevcut. inceleyebilirsin.. kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
tolgahan06 ()Abi dünde bi yorum attın yükselişle ilgili çok sevinmiştim... Gerçekleşemdi. İnşAllah bu olur