Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bu grafik bence yapacagını yaptı. Bundan sonra çok itibar edilmemeli. Şimdilik bence biraz beklemeli.
Zeysek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeysek ()merhaba açıkcası ben ne borsadan ne grafikten anlayan biri değilim kendi çapımda ufak yatırımlar yapmaya çalışıyorum sadece. 3 ay önce sizi bu grafiğin ekran görüntüsünü almıştım. güzel alımlar yaptım zamanında. benim sorum şu elimde bi miktar nakitim var altına çevirmeli miyim yoksa grafiğe bakarak haziran temmuz aylarını mı beklemeliyim
0BeğenmedimŞikayet
HeavenHunter ()Hocam teşekkürler. Son değeceği bant değerlendirmesine ne dersiniz.
0BeğenmedimŞikayet
GORA58 ()Bu cümlenin altına imzamı atarım.
0BeğenmedimŞikayet
gül_veren ()Sayın @super_conqueror bu grafiği daha önceden görmüş olmak isterdim. Peki grafige gore bu yil nisan sonrası dusus görünüyor alım fırsatı verir mi acaba küçük yatırımcı icin
0BeğenmedimŞikayet
kurtkapanı ()Sterlin için bir yorumunuz varmı merak ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
kurtkapanı ()Hocam siz ons 1800 diyeli çok oldu ve dediğiniz gibi emin adımlarla ilerliyor. Şimdi artacak demek marifet değil, marifet sizin gibi 1400 civarında demek. Tebrikler gerçekten.
0BeğenmedimŞikayet
tortum71 ()Hocam grafikte sayılar görünmüyor şuan neresindeyiz
0BeğenmedimŞikayet
AKalan43 ()Şuanki yükşeliş trendi sonra Sert bi düşüş ve yükseliş görüyorum sanki bu yıl için
0BeğenmedimŞikayet
Kaplan354773 ()Bunun gerçekleşme olasılığı nedir