Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
Habib_bey ()İyi ki varsın üstad sayende paralar kazandık bu işin amacı 2 aydır burdayım senin sayende ve bı kaç kişi sayesinde burdayım . anladığım kadarıyla bu işin amacı sabır beklemek başka çözümü yok . stopsuz işlem kesinlikle yapmicaz egeer ki stop koymassak kardan zarar yaparız sadece . gene beklersek yuksekten satarız . lafı uzatmak istemiyorum iyi ki varsın Allah başımızdan eksik etmesin sizleri görüşmek üzere
0BeğenmedimŞikayet
ERCNAL ()Üstadım her şey güzel. Vidolarında birebir güncel yorumlarınızla şahsım adıma söylüyorum. iki yönlü değerlendirmelerinizle grafiğin gayet güzel bir şekilde çalıştığını görüyorum başarılarınızın devamını diliyorum kardeşim. Yola devam. Bahtiyar olasın
0BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()Kime neyi ıspatlamaya çalışıyorsunuz hocam Grafik eğitimi gören arkadaşlara az da olsa destek veriyorsanız ne âlâ.
Sizin dediğiniz gibi bu sayfa açıldığından beri buradayız ve bu sayfayı özelikle @Gece_x ile baya dayattık ve burada ilk bitcoinden bahseden kişi olarak şunu söylemek istiyorum grafik çalışmalarını takdir ediyorum...
0BeğenmedimŞikayet
mmkaya ()Emeğine sağlık kardeşim