Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1658 16:23:39
EUR 48.0060 16:23:39
USD 41.1501 16:23:39
ALTIN ONS $3418.6150 16:23:39

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
2- ) ONS 20150322 Günlük Grafik

Günlük Grafikte her çubuk 1 güne ait değerleri gösterir,
aşağıdaki grafikte, son 1.5 yıl içinde oluşan 5 adet dip noktasını belirledim,
1.dip 1321.59
2.dip 1180.15
3.dip 1178.86
4.dip 1131.41

5.dip 1142.59

bu tabloda dikkati çeken şey nedir ?
1- 4 arasındaki dip noktalar, bir önceki dip noktanın aşağısında oluşmuştur.

DİKKAT ! 5. dip rakkamı, 4. dip rakkamınının üzerindedir,
5. dip noktasının bitmediğini söyleyenler olacaktır, bence yanılıyorlar : ))

FİYAT, 1. dipten itibaren, az da olsa daha aşağı rakkamları görmesine rağmen,
MACD, CCI ve RSI Göstergelerine baktığımızda, göstergeler 1 ve 2. dip göstergelerinin Altın a hiçbir zaman inmemiştir,
bu durumu uzun süreli POZATİF Uyumsuzluk olarak görüyorum,
pozatif uyumsuzluklar sonucunda, Fiyatın yükselmesi beklenir,
sonuç itibariyle her uyumsuzluktan sonra yükselmiştir de,
uzun pozatif uyumsuzluk ve ikili dipten sonra,
Yükselen Trende dönüş olma ihtimali yüksek olup, beklentim bu yöndedir,

4. dip ile 5. dip noktasının, İKİLİ DİP OLABİLECEĞİNİ, TAHMİN ediyorum,
bunun teyit edilmesi ise, FİYAT ın bir önceki en yüksek seviye olan 1307, 27 üzerine çıkıp kapanış yapmasıdır,

1307 üzerinde kapanış olması mümkünmüdür ? bence mümkündür, hatta daha fazlası,

daha fazlası ne kadar olur ? 1307 üzeri kapanıştan sonra,
1307 - 1142 = 165 artı 1307 = 1472 hedef olarak hesaplanır,

sözünü ettiğim 1307 ve 1472 rakkamlarına ulaşmak,
birkaç gün yada 1 - 2 haftada olabilir anlamında değildir,
Yükseliş trendinde bile birçok iniş çıkışlar olması çok doğaldır,
yapmamız gereken şey, kendimize uygun olan yerden Altın pozisyonuna girip sabırla beklemektir.

sözünü ettiğim durumlar, kısa ve çok kısa vadeliler açısından uygun olmayabilir,
bu nedenle, kendi yatırımcı tarzınıza ve vade durumunuza göre kararlarınızı veriniz.

lütfen bana alış satış için rakkam sormayınız,
analiz ve TAHMİN lerim bana ait olup, kararlarınız size aittir, unutmayınız,

Her insan, kendi risk ve tercihlerinin sonucunu yaşar,

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

BNZK. alt yorumda, ONS 2 yorumum,

0BeğenmedimŞikayet

fcbülent ()

hocam mrb hg bazı arkadaşlr 1200 yada 1190 görüp tekrardan 1150 yada 1046 ya inip burdan çıkış trendinde girecek diye tahmin ediliyor.. sen bunun olmuycağınımı söylüyorsun yani bu noktalrdan çıkış trendine girmişmidir diyorsun

0BeğenmedimŞikayet

giryan ()

hocam siz her defasında fiziki altınlarınıza sahip çıkın diyorsunuz.
bu akşam öteki gündem gizli güçler diye bir program izledim.
çok hakılıymışsınız.
dünya devletlerinin neden altın peşinde koştuğunu daha iyi anlıyorum...

0BeğenmedimŞikayet

burak_1 ()

temel abi tugay komutanı ile başçavuş burda, tabur bölük komutanları yine yok, ver şunlara çadır hapsini yawww

0BeğenmedimŞikayet

the_one ()

Is nr olur bu durumda acrmiyiz tesekkirler

1BeğenmedimŞikayet

SurpRise ()

Güzel açıklamışsınız.. Ama kısa vadeciler bunları baz almasın diye naçizane belirteyim, sonra başınıza ekşirler. Orta ve uzun vadede olacaklardır bunlar diye TAHMİN ediyorum. Zaten belirtmişsiniz de yazınızda kısa vadecilere uygun degil diye. Zaten altın işi sabır işidir.
Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

zirve35 ()

hoşgeldiniz temel bey, emeğinize sağlık çokda güzel açıklamışsınız. kafamıza vura vura altının yönünü anlatmışsınız: ))saygılar

0BeğenmedimŞikayet

xorto ()

emeğine teşekkürler Temel abi. artı benden

0BeğenmedimŞikayet

bomba5656 ()

hocam merhaba. ben kendşm şahsş düşüncem sakınyanlış anlamayın beni. dolar uero gram vs. emtialrda grafiklerin çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Şayet birgun grafiklere göre tutmuşsa ben tesadüf olduğunu düşünüyorum. Grafikler sadece bilgi verme amaçlı olabilir. Başka da kimseye fayda vermez diye düşünüyorum.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum