Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Ottoman_Aga ()Hocam ola ki üst direnç olan 305.35 rakamının üstünde kapanış yapar ise Gram için hedef ne olur?
0BeğenmedimŞikayet
redlion999 ()@tarbaz5101 cevap için teşekkür ederim, yorum 6 saat önce görününce bugün konuşuluyor gibi anladım. Ben şuan alım için bekliyorum, alım için nereler uygun sizce? Bugün alımı kaçırdım.
0BeğenmedimŞikayet
redlion999 ()@tarbaz5101 yorum için tekrar tşkler, burada 305 e giderse 274 ler dip olur ne demek? Hangi süre diliminde bu durum gerçekleşir. Gerçi mart ortaları demişsiniz. Ortam belirsiz görünüyor. Bu durumda TL de kalmak daha mı mantıklı karar olur sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Rehber85 ()274 dip gorme ihtimali var yani degil mi. 287den almistik biz
0BeğenmedimŞikayet
tozpembe79 ()çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
0BeğenmedimŞikayet
Onurilgaz06 ()Bugün inşallah al fırsatı verir