Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
SiLwan ()Telefondan mı aradınız ne yaptınız bilgi verirmisin
0BeğenmedimŞikayet
üçüz ()Eğer hesap da PARA çok ise ondandır 150 tl benim 68 krs
0BeğenmedimŞikayet
vekir ()Usta kral herkesin bu şekilde mi sana özel mi
0BeğenmedimŞikayet
Çapkın_ ()Nasıl yaptın kardes
0BeğenmedimŞikayet
Lazkopto ()müşyeri hizmetlerinimi aradınız
0BeğenmedimŞikayet
padisah025 ()Telefonlami subedenmi yaptinizz
0BeğenmedimŞikayet
taaner ()Butcen ney peki
0BeğenmedimŞikayet
yalandünya_ ()Şikayeti nereye yaptınız hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ozguncan24 ()Usta bu güncel makas mı? Bende de 500 Gr var yapmadılar...
0BeğenmedimŞikayet
MeraklıKöfteci ()Şikayeti şubeye mi? müşteri hizmetlerine mi yaptınız?
0BeğenmedimŞikayet
EnverGamze ()Nereye şikayette bulundunuz ben 5 defa mail attım şubeye gittim uygulamadan yazdım yok inatlasiyorlar
0BeğenmedimŞikayet
KIZILIM ()Şikayet oncesi makas kaçtı sizde...
0BeğenmedimŞikayet
krhsn ()İşlem hacmi yüksekse yapar, uyanıklar. Hayırlı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
çay53 ()Nasıl oldu bu acaba bizde 1lira
0BeğenmedimŞikayet
nur33 ()Bankadaki mevduatınız ne kadar acaba bende görüştüm bir kaç defa fakat düşmediler makası
0BeğenmedimŞikayet
Gariban1i ()nasıl nereye şikayet ettiniz acaba bizde 1 tl yi de geçiyor artık makas
0BeğenmedimŞikayet
üçüz ()USTA bankada mevduat 100 den Fazla mı 70/98 oynuyor
0BeğenmedimŞikayet
Haspol ()Kuvette Sikayeti nereye yapacaz yardımcı olursanız seviniriz
0BeğenmedimŞikayet
Haspol ()Bende Az once aradım yapmadılar delil istiyorlar yok mevduata gore yapıyoruz falan fistan yapanlar da yapıyor ne guzel
0BeğenmedimŞikayet
türk06 ()Hocam merhaba nasıl bir şikayet kime yaptınız bizim makas 90 üzeri yardımcı olurmusunuz
0BeğenmedimŞikayet
_Kocaçınar ()Bende düzelmedi daha
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()ben okadar sıkayet ettım bır sonuc alamadım en kısa zamanda tfx gecegım
0BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()ustam nasıl yaptın, ben aradım yapmıyorlar :(